Notícies
Home > Noticies > Notícies > 16 i 17 de maig, campanya solidària “DONEM LA LLAUNA A LA FAM”
16 i 17 de maig, campanya solidària “DONEM LA LLAUNA A LA FAM”

16 i 17 de maig, campanya solidària “DONEM LA LLAUNA A LA FAM”

La Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol EL GRAN RECAPTE i El Banc d’Aliments comença una campanya solidària de recollida d’aliments. Aquesta recollida serà específica de llaunes de conserva, ja que és una molt bona manera de fer arribar proteïnes a les famílies més necessitades.

Aquesta iniciativa serà un esdeveniment massiu arreu del territori que reportarà als Bancs dels Aliments queviures en conserva mitjançant la donació de llaunes d’aliments.

El cap de setmana del 16 i 17 de maig, a tots els camps de futbol i pavellons de futbol sala hi haurà punts de recollida per a tot tipus de llaunes de conserva (tonyina, sardines, verat, fruita en almívar, llet condensada, patés, conserves càrniques, etc.). L’objectiu és recollir un mínim de 10 quilos de conserves a cada partit que es disputi aquell cap de setmana, és a dir, uns 40.000 quilos. La campanya ‘Donem la llauna a la fam’ estarà present a 407 poblacions de Catalunya. El 16 i 17 de maig es disputaran 3.713 partits en 821 camps i pavellons d’arreu del país. Per tant, gairebé totes les comarques de Catalunya  participaran en la recollida d’aliments.

Els aliments recollits en els camps de futbol repercutiran en les poblacions on es reculli i això facilitarà el repartiment.

Els dies 16 i 17 de maig l’Espluguenc posarà un punt de recollida a les instal·lacions del Salt del Pi per atendre les aportacions dels qui desitgin col·laborar amb la campanya solidària.

 

La