Notícies
Home > Noticies > Actes > ACTE DE PRESENTACIÓ DELS EQUIPS 2014-2015
ACTE DE PRESENTACIÓ DELS EQUIPS 2014-2015

ACTE DE PRESENTACIÓ DELS EQUIPS 2014-2015

Un Bon dia pel club quan es veu reunit a tots els membres de l’entitat, pares i jugadors, tècnics, col·laboradors i directius. Ens va plaure veure junts a tots aquells que treballen i co.laboran, d’una o altre forma, per a què es practiqui l’esport del futbol, formant i competint, per veure els nostres jugadors, dels més petits, Promeses, fins als Veterans. A tots ens mou l’amor per aquest esport, el futbol.

Enguany comptem amb 25 equips, 370 jugadors i 60 tècnics, per afrontar una temporada amb la intenció d’anar progressant en uns objectius clars: ser una bona escola d’aprenentatge del futbol, consolidar les categories aconseguides i competir per nous guanys esportius. Els reptes són difícils però no mancaran esforços per aconseguir-los.

Volem donar les gràcies per la vostra assistència, pares i jugadors, a l’acte de presentació, aquesta presència va fer que aquest lluís força. Ens enorgullim.

Gràcies al Club de Gimnàstica Artística Esplugues Les Moreres per la seva estimable col·laboració i també a la presència de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Esplugues la Sra. Montse Zamora.

Comptem amb algunes imatges de l’acte. Malauradament no disposem de fotografies de tots els equips, ho sentim. En el seu moment, quan tinguem les imatges dels equips en posició de formació, les penjarem a la web.

CFA Espluguenc.

postal1 postal 2


POSTAL 3
POSTAL 7 POSTAL 5

 

PRESENTACIÓN CFA ESPLUGUENC 2014-2015_SENTADOS 1

WEB WIDGET2version-logo-fondo-transp-espacios-pequen_os_j          logopollastresmini             electroauto

 

La