Notícies
Home > Noticies > Notícies > Acte de presentació dels equips
Acte de presentació dels equips

Acte de presentació dels equips

Ahir es van presentar a pares, socis i aficionats, els equips de futbol que competiran aquesta temporada 2013-14. El club Espluguenc compte aquest any amb més de 400 jugadors i 60 tècnics repartits en els seus 28 equips, que van desde les categories de Veterans fins a Promeses. Com a novetat l’Espluguenc competeix per primera vegada amb un equip femení format per nenes de 9 a 13 anys.

La presentació va comptar amb la presència de la Excma. Sra. Alcaldessa d’Esplugues Pilar Díaz i la regidora d’Esports Montserrat Zamora.

A l’acte hi va participar el Club de Ginàstica Esplugues Les Moreres amb una exhibició d’exercicis de terra forçament aplaudit .

Després de la desfilada i formació dels equips es van escoltar els parlaments.  José Morilla, Vicepresident del Club, va destacar les virtuts del futbol i la transmissió d’aquest model de virtuts que han de fer els jugadors més grans cap als petits. En el seu torn l’alcaldessa es va mostrar complaguda d’assistir un cop més a aquesta presentació i veure amb orgull la quantitat de nens que practican esport a la ciutat.

L’Espluguenc dóna les gràcies a tots els espectadors i participans a la presentació per la seva assistència i desitja als equips i jugadors una temporada plena d’èxits i alegries.

 

Antonio Morilla.

Antonio Morilla

 

L'Alcaldessa Pilar Díaz

L’Alcaldessa Pilar Díaz

Amateur "A"
Amateur “A”

 

 

 

La