Notícies
Home > Noticies > Cróniques > ALEVI “A” 5 – ESCOLA FUTBOL GAVA “E” 1
ALEVI “A” 5 – ESCOLA FUTBOL GAVA “E” 1

ALEVI “A” 5 – ESCOLA FUTBOL GAVA “E” 1

Gran partit de l’Aleví A al Salt del Pi i victòria clara (5-1) en front d’un sempre perillós Escola Futbol Gavà.

L’equip ha sortit molt intens, coneixedor de la qualitat de l’E.F. Gavà, un dels millors conjunts del grup, que estima la pilota i que exigeix tothora la màxima concentració. Des de les primeres jugades, Jheramy i Gerard han controlat la zona central, amb conduccions i anticipació. Pau rebia entre línies i generava perill constant sobre la porteria rival. Un pal d’Albert, molt actiu per banda, un travesser de Pau i dos ú contra ú que el porter visitant ha salvat amb encert eren la mostra més clara del domini local.

Quan tot feia pensar en el primer gol dels blaus, una jugada afortunada del Gavà els ha permès marcar, just al límit del primer quart. Això no ha desanimat als nostres, que han iniciat el segon període amb convicció, segurs de les seves possibilitats. Pau ha endarrerit un tant la posició i Martin, en punta, no deixava respirar a la defensa rival. La pressió ha donat els seus fruits quan Pau ha assistit amb un toc suau a Martin que s’ha internat amb velocitat per l’eix i ha tocat a mitja alçada davant de la sortida del porter. Primer gol (1-1, min.20) i de nou Martin, imparable, s’avança un cop més al defensa i col·loca una pilota alta, lluny de l’abast de l’arquer. És el 2 a 1 (min.21) que posa les coses al seu lloc i fa justícia als mèrits dels nois.

Unai, tot i estar lesionat, controla i mana en defensa, ajudat per Marc, i el Gavà es difumina. El treball de Sergio al mig camp es nota i Pau i Martin combinen sovint a la cerca de més gols. Així, Pau guanya un córner i Jhera de cap al segon pal, clava el 3 a 1 (min.28), justa recompensa al seu generós esforç. El Gavà, pressionat sempre en defensa, es veu obligat a jugar en llarg i no pot fer el seu joc. Arribem al descans amb bones sensacions.

El tercer quart comença amb la mateixa intensitat i Gerard, molt actiu i ambiciós al mig del camp, trobarà ajut en curt en Jhera i en llarg amb Alex, que s’incorpora sovint per banda. Gerard rep de Jheramy, pivota, s’obre a dreta i connecta un potent xut al travesser. Poc després Gerard, en una nova internada, assisteix a l’espai a Jheramy que controla i creua, inapel·lable. És el 4 a 1 (min.42) i és el gol de la tranquil·litat. L’Espluguenc domina el ritme del partit i posa la pausa, sense deixar de crear perill. Pau se’n va un cop més de la marca, s’escora a la dreta i es treu un xut creuat que sortirà fregant el pal. Però serà Marc, que havia avisat amb un travesser, el que foradarà la porteria del Gavà amb un potent xut que entra per l’escaire esquerre (5-1, min. 59).

El partit arriba així al final, amb la satisfacció i la recompensa d’una tasca ben feta. Els nois s’han posat la granota de fer feina i han superat amb claredat a una Escola Futbol Gavà que no ha pogut fer res per aturar-los. Seguim forts i endavant, amb totes les opcions per a aconseguir el nostre objectiu, cada cop més a prop. Força Aleví A!!!

(Crònica de Raimon Guillot)

S0588113 S0548109

 

 

logopollastresmini

 

 

 

Col.laborador CFA Espluguenc

La