Notícies
Home > Noticies > Cróniques > Aleví “B” – Castelldefels U.E.
Aleví “B” – Castelldefels U.E.

Aleví “B” – Castelldefels U.E.

En un matí de sol i fred l’equip aleví ha aconseguit un valuós empat després de donar la volta a un resultat advers de 0-3. Efectivament, l’aleví B ha començat malament el seu partit encaixant 3 gols en els primers 25 minuts. Potser molta distància de gols pel vist sobre el terreny. El resultat  evidenciava una aparent diferència de joc entre els dos equips que no existia. El joc, doncs, era molt més igualat del que assenyalava el marcador del partit en la seva mitja part.

La constància del nostre equip aleví ha fet que el seu joc fos més productiu i amb empenta i esforç ha anat remontant els 3 gols fins empatar. Tres gols de Pau, i suficient marge de temps per intentar en els últims minuts de l’últim quart un darrer gol que fes guanyar el partit. Possibilitats de gol s’han tingut, ocasions que no han fructificat. Xuts de lluny, creuats, algun cop de cap… però sempre a resguard d’alguna contra o atac perillós dels de Castelldefels.

Resultat final de 3 a 3. Vist el partit, bon resultat i molt positiva la reacció dels nostre jugadors.  L’Aleví B segueix creixent.

DSC_0384 DSC_0425 DSC_0441 DSC_0160 DSC_0447

logopollastresmini col.labora amb CFA Espluguenc

 

 

La