Notícies
Home > Noticies > Cróniques > Aleví “C” 3 – Vista Alegre UD 4
Aleví “C” 3 – Vista Alegre UD 4

Aleví “C” 3 – Vista Alegre UD 4

Llàstima no haver aconseguit sumar punts en un partit que s’ha presentat amb dificultats per estar sempre per darrera en el marcador, quan aquest no estava igualat. El just tindria que haver estat l’empat, però aquest s’ha trencat en els minuts finals del partit.

El Vista Alegre s’ha posat amb 2-0 al inici del segon quart i semablava molt difícil la remontada, però 2 minuts espectaculars de l’equip, i de Gerard en particular amb 2 gols, han fet reviure les esperances a l’Espluguenc. Destacar una de les imatges del partit, el segon gol de Gerard, ben segur un dels mes bonics de la jornada, amb una pilota picada amb suavitat per dalt del porter. Novament, però, tot just abans del final del segon quart l’equip de Castelldefels s’avançava al marcador amb un 3-2.

A la represa, i després del rematar-se un còrner, l’Aleví aconsegueix empatar de nou a 3. Quedava l’últim quart per jugar i l’equip ho ha intentat, i ha tingut una clara ocasió novament de Gerard davant del porter, però la pilota ha estat aturada per aquest. A continuació i ja a 3 minuts del final El Vista Alegre ha aconseguit marcar el gol de la victòria.

Tot i els resultats, l’equip ha de seguir endavant amb optimisme, doncs, segur, que el treball reportarà millora i bons resultats.

Molts ànims nois! DSC_0304

DSC_0310 DSC_0212 DSC_0223

DSC_0299

La