Notícies
Home > Noticies > Notícies > Àlex Ramírez, nou coordinador esportiu de F11 per la temporada 2018-19
Àlex Ramírez, nou coordinador esportiu de F11 per la temporada 2018-19

Àlex Ramírez, nou coordinador esportiu de F11 per la temporada 2018-19

La temporada vinent el club fa una renovació en l’àmbit esportiu per tal de millorar la metodologia i formació tant dels nostres futbolistes com tècnics. Amb aquest propòsit s’incorpora al CFA Espluguenc l’Àlex.

L’Àlex Ramírez té 32 anys i és graduat en Magisteri d’Educació Física per la UB (2015) i Entrenador Nacional de futbol per la FCF (2015). A més, va cursar un postgrau en Gestió Esportiva FIFA/CIES a la RFEF (Madrid) el 2016.

Formarà part del nostre organigrama esportiu com a Coordinador de F-11 i responsable de Metodologia del Futbol Formatiu, i porta la seva pròpia marca esportiva, Get Ahead Football, com a valuart en els diferents projectes de Metodologia d’Entrenament i Formació d’Entrenadors que es desevoluparan al nostre club a partir de la próxima temporada.

L’Àlex arriba al nostre club després d’altres experiències com a coordinador esportiu a Madrid i Barcelona, amb molta il·lusió i amb un missatge clau “Una formació de qualitat com a eina de superació, de progrés i d’èxit personal, indidividual i col·lectiu, en el nostre àmbit esportiu diari”.

Àlex Ramírez, coordinador F11 temporada 2018-19

 

La