Notícies
Home > Noticies > Cróniques > AMATEUR “A” 3 – CUBELLES C.F. “A” 2
AMATEUR “A” 3 – CUBELLES C.F. “A” 2

AMATEUR “A” 3 – CUBELLES C.F. “A” 2

El Primer Equip guanya el partit 3 a 2 enfront del Cubelles. L’Espluguenc, que va començar marcant amb un gol de Pepelu al minut 7, va tenir que remuntar un resultat advers després dels gols de Sergi Masana (27) i José Luis Pardo (40). Els gols de Félez (43) i de Raposo (61) van donar finalment la Victoria als d’Esplugues que van millorar el seu joc a la segona part.

El Cubelles va sortir amb la necessitat de sumar els punts que el treguin del lloc de descens que ocupa. Per la seva part l’Espluguenc buscava millorar el seu joc de partits anterios, tot i les baixes per les circumstàncies donades i que han anat succeint durant tota la temporada, i poder donar a casa satisfacció a una afició acostumada al bon joc i bons resultats durant molt de temps.

L’Espluguenc arriba als 50 punts i empata en nombre al Junior, tot i que es manté a la setena plaça de la classificació. La setmana vinent ens espera el Begues, equip ben conegut per Josep Farré, que ocupa posició de descens i que necessita sumar els tres punts per assolir l’objectiu de la salvació.

DSC_0087 DSC_0077DSC_0027 DSC_0084DSC_0038 DSC_0046

electroauto

Col.laborador CFA Espluguenc

La