Notícies
Home > Noticies > Cróniques > AMATEUR “A” – SAN MAURO U.D. (Video-resumen)
AMATEUR “A” – SAN MAURO U.D.   (Video-resumen)

AMATEUR “A” – SAN MAURO U.D. (Video-resumen)

00100_0000060499_Espluguenc_66_X_66_PIXELES_FCF 2 – 0 SAN MAURO

L’Espluguenc aconsegueix 3 punts importants davant el San Mauro. L’equip suma 28 punts i dos victòries consecutives que li permeten, tot i no sortir de la zona baixa de la classificació, estar entre un apretat i nombrós grup d’equips que tenen un petit marge de diferència de 7 punts. Així les coses, entre el penúltim classificat, el Martorell, i el setè, el Begues, hi ha una forta competició entre 11 equips per no caure en el descens.

El partit amb el San Mauro es va presentar amb moltes precaucions per part dels dos equips, necessitats de sumar punts, l’Espluguenc volia uns punts vitals donats els resultats de la jornada i el San Mauro necessitat de sumar per estar còmode i mantenir distància en la zona tranquil·la de la classificació.

Com a resultat del joc i d’aquestes estratègies més vigilants, el partit va tenir poques arribades amb veritable situació de perill. El partit no estava per gaires lluïments i els equips van confiar en l’afectivitat i aquesta va caure pel cantó de l’Espluguenc.

Al minut 12 el migcampista Julián aprofita una pilota que li arriba als peus després d’una sèrie de xuts i rebots, i aconsegueix el primer gol. L’afició va respirar tranquil·la dins el lògic ambient temerós que va mostrar durant l’enfrontament. Les arribades, però sense perill, van sovintejar per part del San Mauro i van ser ben resoltes per l’Espluguenc.

Arribada la segona part es va mantenir la mateixa dinàmica però amb una mica més d’intensitat ofensiva per part dels dos equips i amb un aument d’entrades de perill per banda per part de l’Espluguenc. Al minut 83 una internada per l’esquerra de López a l’interior de l’àrea buscant la línia de porteria provoca la pena màxima que executa Virgilio amb precisió pujant el segon gol al marcador.

El millor va ser el resultat que dona ànims i optimisme per afrontar els futurs partits i a destacar també el treball defensiu de l’equip.

Som blaus! Som l’Espluguenc!

colaboran amb

 

La