Notícies
Home > Noticies > Cróniques > AMATEUR “B” 2 – NOUVALLES ATHLETIC FC 0
AMATEUR “B” 2 – NOUVALLES ATHLETIC FC 0

AMATEUR “B” 2 – NOUVALLES ATHLETIC FC 0

Partit amb moltes baixes d’última hora, però que els nostres han sabut resoldre amb un 2-0 , que els manté amb totes les opcions per aconseguir l’ascens aquesta temporada.

Durant la primera mitja hora han tingut alguna oportunitat que no han pogut materialitzar, fins que al minut 36, l’àrbitre ha assenyalat penalt per una falta comessa dins de l’àrea sobre Ferran Acosta. El penalt l’ha transformat , enganyant totalment al porter, el jugador Cristian Gil. Així ha acabat la primera part.

Amb la mateixa tónica ha començat la segona part, fins que al minut 62, el Nouvallés s’ha marcat gol en pròpia porteria quan intentava despejar un centre desde la banda dreta d’en Ferran.

Els últims minuts han estat marcats per la calor i el cansament dels jugadors al terreny de joc, que s’ha traduït en poc fultbol, però que han sabut controlar el partit i defensar aquesta important victòria.

Aquesta setmana hem sabut l’abast de la lesió d’Ivan Lanceta que haurà de passar pel quitòfan i al qui li desitjem una bona i ràpida recuperació.

(Crònica d’ Elena Martínez)

La