Notícies
Home > Noticies > Cróniques > BENJAMÍ “B” – LEVANTE LAS PLANAS “A”
BENJAMÍ “B” – LEVANTE LAS PLANAS “A”

BENJAMÍ “B” – LEVANTE LAS PLANAS “A”

00100_0000060499_Espluguenc_66_X_66_PIXELES_FCF 3 – 2  levante las planas

Gran partit de futbol el que ens va oferir el dissabte el Benjamí B al Salt del pi, en un matí en què ens tocava desitjar-li tota la sort del món al nostre Álvaro, que amb tot el mereixement del món ha passat al Benjamí A. També donàvem la benvinguda al Mateo, que cobreix la seva vacant procedent del C. Estàvem expectants per veure quin és el nivell real del nostre equip, i ens han demostrat que tenim això: un equip.

Davant d’un rival ben plantat al camp i amb un porter de gran envergadura, els nostres van dominar en tot moment però sense sort davant de porteria. El Levante contraatacava i els nostres frustraven les seves incursions. En un xut inapel·lable, però, el rival es posava per davant. Amb resultat advers, acabava el primer quart.

El segon, continuava amb la mateixa tònica: bon joc col·lectiu i perillosos contraatacs rivals. Fins que, en una jugada col·lectiva iniciada des de la porteria, empatàvem el partit. La tònica de la nova categoria sembla ser aquesta. Partits molt disputats i resultats curts. Es tornava a posar per davant el Levante al minut 28. Malgrat el despropòsit arbitral (fores de joc xiulats al mig del camp, nens no atesos a terra) aconseguim empatar el partit i tota la banqueta salta com una pinya a abraçar i felicitar el company. A base de feina ben feta i de picar molta pedra, l’equip va aconseguir posar-se per davant i va tocar patir durant tot l’últim quart fins a l’explosió d’alegria final.

Aquesta crònica no conté cap nom, perquè va ser, més que mai, una victòria d’equip, d’un grup que està començant a demostrar que competirà, i molt, en el grup 5 de segona divisió.

(Crònica de Roger Martínez)

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

colaboren amb

 

La