Notícies
Home > Noticies > Cróniques > CAN VIDALET – CFA ESPLUGUENC (video-goles)
CAN VIDALET – CFA ESPLUGUENC (video-goles)

CAN VIDALET – CFA ESPLUGUENC (video-goles)

00100_0000003543_escudo CF CAN VIDALET_oscuro 3 -3  00100_0000060499_Espluguenc_66_X_66_PIXELES_FCF

Valuós empat de l’Espluguenc al Municipal El Molí en un partit marcat per les apreciacions arbitrals que van posar l’enfrontament amb el Can Vidalet molt coll amunt.

L’Espluguenc va sortir molt endollat, conscient del que s’hi jugava després dels resultats del dissabte dels nombrosos equips que mantenen una intensa rivalitat al campionat. Sumar punts es feia imprescindible per mantenir les aspiracions de permanència.

A resoltes d’aquesta intensitat en el joc de l’equip el Primer Equip de l’Espluguenc va ser el primer en marcar gol, fruit de pressió, velocitat i voluntat. Una jugada amb passada Matallín-Armand-Matallín provoca una bona assistència per què l’11 Matallín rematí en franca posició. Minut 14 i el marcador en 0-1. Però la dinàmica d’aquest any és la de sofrir i l’Espluguenc rebia un excessiu i injust càstig després de ser penalitzat amb dos penals, als minuts 27 i 42, un, per una mà involuntària que talla la trajectòria d’una pilota centrada, i, l’altre, per un desequilibri a un davanter quan aquest afrontava la sortida del porter Víctor. Si cal parlar de la il·legalitat del tercer gol, on la jugada sí comença en posició de fora de joc. En tot cas, també cal reconèixer les dificultats apreciatives d’aquestes jugades i no volem desmerèixer les dificultats dels arbitratges. La primera part va finalitzar amb el resultat de 3 a 1.

Sense cap dubte, l Espluguenc, pel plantejament i intensitat en el seu joc, no mereixia aquest resultat. Pel costat del Can Vidalet, encara amb possibilitat numèriques de conquerir la primera posició, el partit se’ls presentava difícil, sabien de la necessitat de l’Espluguenc i de l’especificitat pròpia del derbi d’Esplugues. El Can Vidalet tenia també la necessitat de sumar i les obligacions supedita’n molt el joc. Però a la fi de la primera part es va trobar amb un resultat molt favorable que l’hi va permetre gaudir de contraatacs perillosos a la segona part, on l’Espluguenc prenia posicions avançades portat per les circumstàncies.

El tècnic Espluguenc Jorge Hervás va fer canvis a la segona part, donant entrada primer a Cristian Morales i a López per després reforçar la mitja amb Aitor i la davantera amb Jonathan Moratiel i a Frederic. El resultat va ser de molta intensitat ofensiva i uns últims 10 minuts de partit amb penjades a pilota parada de molt perill. Finalment la justícia es va fer present en forma de dos gols de Julián Muñoz als minuts 79 i 89. Un excel·lent empat donades les circumstàncies del partit i que va fer esclatar d’alegria als aficionats blaus.

Destacar també el joc net i l’esportivitat que va ser una dominant durant el derbi dels equips d’Esplugues. És d’agrair entre dos equips que, per diferents motius, afrontaven el partit amb la màxima competitivitat.

Manca’n dues jornades per a la fi de la competició i l’Espluguenc ha de continuar sumant punts, aquesta setmana, diumenge a les 12.00 hores toca un molt difícil partit contra el Suburense, primer classificat. Des d’aquestes línies fem una crida a tots els aficionats que vulguin fer costat a l’Espluguenc davant el repte que se l’hi presenta. Entre tots podem aconseguir-ho. Endavant Espluguenc!

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

Can Vidalet: Víctor Ceprián, Marc Guiró, Daniel Espada, Marc Oliver,Gerard Hidalgo, Marc Bosqued, Crisantos Michael, Javier moreno, Daniel Illescas, Iván Fernández, Pere Olivé. També a l’equip: Daniel Yeste, Albert Durán, Héctor Riudalet, Alejandro García, Vicenç Riera, Roberto Ochoa, Jaume Mellado.

Entrenador: Andrés Esteban

C.F.A. Espluguenc: Víctor Ramírez, Manuel Doctor, Alberto Huertas, Julián Muñoz, Héctor Mármol, Edgar Ortiz, Adrián Valdivia, Armand Bori, Virgilio Tercero, Diego Garrido, Daniel Matallín. També a l’equip: David López, Alberto González, Cristian Morales, Francisco López, Aítor López, Jonathan Moratiel, Frederic L. Mendes.

Entrenador: Jorge Hervás

colaboran amb

La