Notícies
Home > Noticies > Cróniques > CRÒNICA RESUM EQUIPS FUTBOL BASE TEMPORADA 2018 – 2019. ALEVINS
CRÒNICA RESUM EQUIPS FUTBOL BASE TEMPORADA 2018 – 2019. ALEVINS

CRÒNICA RESUM EQUIPS FUTBOL BASE TEMPORADA 2018 – 2019. ALEVINS

L’etapa aleví la considerem una de les prioritàries per la fase evolutiva per la que estan passant els nostres jugadors i jugadores, sobretot tenint en compte que passaran a continuació a F11, i requerirán de nous aprenentatges i adaptacions substancials.

Enguany hem tingut la sort de poder competir amb el nostre Aleví A a la 1ª divisió catalana i l’Aleví B a la 2ª divisió. Pel que fa al C i al D han participat a la 3ª i última categoría.

Vam preprar les plantilles amb il·lusió i molta motivació en un momento crític pel club quant a sortida d’entrenadors per millors opcions professionals, per la qual cosa l’esforç va centrar-se en compensar plantilles i fer avançar de manera equilibrada, apostant per entrenadors de la casa que están també en una fase de projecció.

Fem ara un petit resum de la temporada de cadascun dels equips:

En primer lloc, el nostre Aleví A de la mà d’en Sergio i en David ha tingut l’oportunitat d’enfrontar-se amb canteres de primer nivel català com l’Europa, el Martinenc o el FC Barcelona. Si ben és cert que vam haver de fitxar molts jugadors la plantilla va cuallar de manera molt positiva des de l’inici i el vestuari ha mantingut l’armonia i la motivació per aprendre durant tota la temporada. Va costar arribar a competir amb alguns dels rivals, però sí que vam tenir moltes opcions d’igualar certs quarts a molts encontres. Entenem que la seva evolució, el respecte cap al rival, la implicació amb el projecte i el club han estat extraordinàries, si ben és cert que és aquí on el mèrit és seu i dels entrenadors, fet que acabaran la temporada tal com la van iniciar, sense pèrdues de jugadors ni conflictes interns. Les famílies ens han acompanyat, ens han recolzat i han entés com nosaltres que la categoria ha estat una oportunitat per enriquir el nostre vagatge futbolístic, aprenent que no totes les temporades són bones per guanyar, i que no per perdre una categoria deixen de ser productives.

Volem felicitar a tots els jugadors: Erik, Hugo, Ivan, Jilhmar, Pau, Martí, Sergi i Lee pel seu comportament, compromís i esportivitat. A més, creiem que serà una gran oportunitat perquè la transició a F11 esdevingui amb un capacitat competitiva incrementada notablement i uns amb valors contextuals de futur.

  

En segon terme, el nostre Aleví B ha competit a Segona Divisió de la mà de l’Oriol i el Paco, un tándem que han tractat d’omplir d’experiència futbolística a una plantilla que n’era conscient de la dificultat competitiva a la qual s’hi enfrontava. Aquest extrem es va anar confirmant a mida que avançava la Lliga, i es va canviar l’estratègia sempre confiant en els dos tècnics perquè continuessin realitzant la tasca educativa i formativa dintre d’un context difícil.

És per això que estem segurs que l’Alejandro T., l’Alejandro G., en Sergio, l’Albert, l’Iker, l’Iván, en Janko, en Mandim, el Martí, el Pau i el Sebas hauran sabut aprofitar els diferents moments de la temporada per completar dos dels nostres objectius principals: l’autoconeixement del jugador i descobrir noves vies de superació esportiva a través de les eines que l’esport ens aporta i que adquirim per sempre. Finalment, més enllà de la valoració de la seva persistència i orgull setmana rere setmana, creiem feaentment que tot el treball realitzat tindrà ben aviat la seva recompensa ens el projectes que tenim d’ara en endavant.

 

En tercer lloc, el nostre Aleví C de la mà de l’Oriol i de l’Arnau ha aconseguit mantener una línia esportiva molt equilibrada, amb un desenvolupament individual i col·lectiu uniforme i en progressió, amb jugadors que ens estan sorprenent positivamente de cara al seu pas a F11, i que ens omple de satisfacció.

El Fran, el David, la Inés, la nostra portera estrella d’etapa aleví, en Gerard, l’Héctor, en Jherson, en Joan, al Pol, en Martí, en Pau, en Marc i el Nico han demostrat estar a l’alçada realitzant una gran temporada a la Tercera Divisió, despuntant i sent molt superiors als rivals en alguns partits, amb serietat, contundència i amor propi que els ha permès fer passos de gegant en el seu aprenentatge.

Els entrenadors han entés la importància d’adquirir el método que el club tracta d’implantar a nivell de metodologia d’entrenament, assistint a totes les formacions i marcant el seu camí cap a la formació esportiva en el futur. Molt contents i satisfets de la feina de tots plegats esperem que sigui només un primer pas per fer crèixer el club des d’etapes ben inicials i assolir els valors, els objectius i els hàbits planteats al nostre Projecte Esportiu i Formatiu.

En darrer lloc, la feina i els camí del nostre Aleví D a la Tercera Divisió entrenant pel Darian i el David G. ha comportant un assoliment important tant pels jugadors de primer com de segon any. La trajectòria ha estat irregular, però ferma en la línea a seguir en quant a l’educació esportiva dels jugadors, amb la seguretat del fet que els jugadors que han destacat han aprofitat el context per aprendre que l’esport segueix a vegades una línia de recompenses per les quals hem de lluitar de manera constant.

Destaquem així al Junior, a l’Alejandro, a l’Àlex, al Christian, al Diego, a l’Izar, al Joaquin, al Geremy, al Jonatan, al Marc i al Rayan, desitjant que aquest hagi servit perquè creixi la seva motivació pel futbol, perquè aquest escenari els ajudi en el seu desenvolupament personal i descobreixen noves estratègies per compartir, gaudir i aprendre de l’esport.

 

Finalment, esperem així que les sensacions en aquest darrer més de competició poguin esdevindre una nova llum que ens serveixi per planificar la nova temporada amb il·lusió i garanties d’aprenentatge, amb projectes a mig termini, però segurs amb bones bases i que l’aprenentatge individual sigui protagonista per poder aconseguir uns comportaments competitius de major èxit en el col·lectiu, en etapa de F7, però sobretot mirant ja al futur a F11.

Som blaus, som CFA ESPLUGUENC!

La