Notícies
Home > Noticies > Cróniques > EFO 87 “C” 1 – INFANTIL “B” 2
EFO 87 “C” 1 – INFANTIL “B” 2

EFO 87 “C” 1 – INFANTIL “B” 2

Arriba per fi el 4 d’octubre i iniciem il·lusionats una nova temporada. Nova categoria, nous companys i camps grans que s’hauran de córrer, amb el regust ben viu encara d’aquell exitós Aleví A que tant ens ha fet gaudir.
El calendari ens porta a jugar a Olesa, contra un sòlid EFO 87, que voldrà inaugurar la primera volta amb una victòria a casa, davant de la seva afició.
Els nostres comencen tocant be, pressionant a l’EFO en la sortida de pilota. L’equip local es defensa amb ordre, en gran part gracies a un mig del camp molt treballador i atent,  que tanca amb encert les línies de passada i ens fa difícil la feina de construcció.
La pressió dels blaus dona però, resultats. Pau treu un corner, la defensa no allunya la pilota i Unai, incorporat a l’atac, entra amb decisió i envia l’esfèric a la xarxa. Es el 0 a 1 (min.17) i l’equip respira alleugerit.
La relaxació es enganyosa i els locals s’acosten amb perill a la nostra àrea. Una gran ocasió de l’EFO dispara les alarmes. Pol substitueix a Dani i Jheramy per Gerard. L’equip pateix però Martin, treballador com sempre, i Pau, disposen d’oportunitats però no aconseguim tancar el partit. Arribem al descans amb tot el peix per vendre.
A la represa l’Espluguenc surt amb empenta i Jhera i Sergio es fan amb el control del mig camp. Ribas troba espais a la banda esquerra i arriben els millors minuts dels blaus, amb sengles jugades de Martin i dues de Pau que no acaben en gol de miracle.
Sergio, un dels millors avui, avisa primer amb una gran internada per la dreta i poc després, retalla a un defensor i la clava de xut ras a la dreta del porter. Es el 0 a 2 (min.62) que sembla ja definitiu.
L’EFO, un equip compacte, amb bones individualitats, entoma el cop, però no es descompon. L’Espluguenc domina amb claredat, la defensa es mostra segura i, malgrat encaixar un desgraciat autogol als minuts de descompte, s’enduu amb tot el mereixement la victòria i els tres primers punts de la temporada.
Certament l’equip ha sortit nerviós i els locals han pressionat, provocant-nos nombroses pèrdues de pilota. Amb tot, els blaus han sabut redreçar el partit. En la segona part han imposat el seu joc i han gaudit de nombroses ocasions, la majoria molt clares.
El millor de tot, el resultat. Començar amb bon peu en un camp difícil sempre es positiu i els queda molta lliga pel davant. Forca Espluguenc!!!

 (Crònica de Raimon Guillot)

logopollastresmini Col.laborador CFA Espluguenc

 

La