Notícies
Home > Noticies > Tornejos > EL C.F.U. CAN RULL GUANYADOR DEL TORNEIG DE NADAL CIUTAT D’ESPLUGUES
EL C.F.U. CAN RULL GUANYADOR DEL TORNEIG DE NADAL CIUTAT D’ESPLUGUES

EL C.F.U. CAN RULL GUANYADOR DEL TORNEIG DE NADAL CIUTAT D’ESPLUGUES

Disputat el Torneig de Nadal Ciutat d’Esplugues d’Alevins l’equip C.F.U. Can Rull de Sabadell es va proclamar campió d’aquesta cinquena edició. En segona posició va quedar el Ciutat Cooperativa seguit del Sant Boià i el Martinenc. El jugador Bruno Domenech, del Sant Boià, amb 8 gols va ser el màxim golejador del torneig i el Viladecans l’equip menys golejat.

La jornada, tot i el dia nuvolós i fred, ens va deixar un bon dia de futbol on els equips de l’Espluguenc, malgrat el seu esperit competitiu, no van poder fer un bon paper. Els equips alevins que van assistir van fer un torneig exemplar en tots els sentits, molt digne d’aquestes dates. Malgrat tot cal ressenyar, sense entrar en detalls, que l’equip de Can Vidalet va ser eliminat per alineació indeguda i que la Gramanet inexplicablement no va comparèixer a la cita, sense que hores d’ara ningún responsable d’aquest club s’hagui posat en contacte amb els organitzadors. Lamentem aquests fets tan irrespectuosos amb els equips en competició en un torneig que compte amb l’aval federatiu.

L’entrega de premis va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Esplugues la Sra. Montserrat Zamora i del President de l’Espluguenc Sr. José Moratiel.
Agraïm als equips visitats la seva assistència al torneig i felicitem al Can Rull com equip guanyador.

Us esperem l’any vinent!

CFA Espluguenc

can rull amb trofeu

L’equip aleví del C.F.U. Can Rull va rebre el trofeu de guanyador.

can rull

L’equip de Can Rull va rebre les felicitacions de la regidora d’Esports Sra. Montserrat Zamora i del president de l’Espluguenc Sr. José Moratiel.

ciutat cooperativa

L’equip Ciudad Cooperativa de Sant Boi va quedar segon classificat.

sant boià

El San Boià va ser tercer en la classificació.

martinenc equip

El F.C. Martinenc va fer un bon torneig quedant en quarta possició.

Bruno Domenech

Bruno Domenech, del Sant Boià, va ser el golejador del torneig amb 8 gols.

viladecans

L’equip de Viladecans va ser l’equip que va rebre menys gols.

 

La