Notícies
Home > Noticies > Cróniques > El Cadet “A” campió de lliga i ascens a Preferent (Vídeo-resum)
El Cadet “A” campió de lliga i ascens a Preferent (Vídeo-resum)

El Cadet “A” campió de lliga i ascens a Preferent (Vídeo-resum)

L’equip Cadet A es va proclamar campió de lliga aquest passat diumenge en guanyar el seu partit enfront l’Atlètic Sant Just.

L’equip de l’Espluguenc, que necessitava la victòria per guanyar el campionat, va viure una jornada pletòrica després d’un partit que, si bé no es presentava complicat en el sentit estrictament esportiu, va viure de la incertesa del resultat fins entrada la segona part. Finalment, els gols de Joan Manel i Dani van fer justícia a la superioritat de l’equip espluguí i va fer explotar de joia a un Salt del Pi expectant, animat i amb l’ambient de les grans ocasions. L’afició de l’Espluguenc va acompanyar i va fer costat a l’equip cadet en aquesta important fita.

En una lliga molt disputada, amb una lluita renyida amb el Santfeliuenc i a la darrera jornada també amb el Prat, l’Espluguenc ha sortit mereixedor guanyador i la seva victòria té com a premi l’ascens a la divisió Preferent dels cadets.

Enhorabona campions!

El plantell del Cadet A: Alberto, Conejo, Marcos, John, Óscar, Joan Manel, Arnau, Ortega, Orts, Laborda, Víctor, Gerard, Darian, Herrera, Martí, Alejandro i Joan.

Tècnics: Calos Marín (Charly) i Alejandro Fortanete (Forta)

 

Video-resum canal YouTube CFA ESPLUGUENC

 

 

La