Notícies
Home > Noticies > Cróniques > El Cadet “B” reprèn la competició amb una taxativa victòria
El Cadet “B” reprèn la competició amb una taxativa victòria

El Cadet “B” reprèn la competició amb una taxativa victòria

 Cadet “B   15 – 0 Sporting Gavà 

Plàcida i alhora contundent victòria de l’Espluguenc en la represa de la lliga, després de l’aturada obligada per les vacances de Nadal. La víctima ha estat en aquesta ocasió un sofert Sporting Gavà, cuer del grup i que poc ha pogut fer davant d’un equip decidit a guanyar i a marcar el màxim nombre de gols possible.

Els tècnics havien fet suar la cansalada de les vacances als jugadors, que han hagut de fer front aquesta setmana a unes intenses jornades de treball físic, amb vistes a la represa de la competició.

El partit ha començat però a baix ritme, i l’equip ha jugat un xic distret els primers 10 minuts fins que Pol, recollint una bona assistència de Gerard, ha perforat la porteria visitant. Aleshores el ritme de joc ha augmentat i el control ha tornat a donar fruits al minut 20, quan Joel ha anotat el primer dels tres gols que hauria de fer en la jornada d’avui.

Amb el segon gol s’ha obert per fi la llauna i l’Espluguenc s’ha bolcat sobre la porteria del Sporting Gavà. Els gols han arribat en ràpida successió i els locals han deixat un inapel·lable 7-0 al lluminós, abans d’anar als vestidors a la fi dels primers 40 minuts.

A la segona part, i amb els visitants aculats a la seva àrea, han arribat 8 gols més. Destaquem els cinc aconseguits per Edu, que en sols 25 minuts ha rebentat les estadístiques d’anotació. Iker i la defensa han estat gairebé inèdits i el mig camp ha pogut treballar avui amb més llibertat amb un Gerard molt incisiu i un Toni que ha estat molt efectiu en atac.

Els blaus han tornat amb ganes i també amb bones sensacions. Aviat haurem de visitar l’exigent camp del Sant Vicenç, ocasió que serà, sens dubte, una veritable pedra de toc per tal de veure les possibilitats reals dels tres candidats a endur-se la lliga.

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

(Crònica de Raimon Guillot)

aimon Guillot)

La