Notícies
Home > Noticies > Notícies > EL CFA ESPLUGUENC JA TÉ EL SEU ÀLBUM DE CROMOS!
EL CFA ESPLUGUENC JA TÉ EL SEU ÀLBUM DE CROMOS!

EL CFA ESPLUGUENC JA TÉ EL SEU ÀLBUM DE CROMOS!

Aquesta temporada els autèntics protagonistes en l’intercanvi de cromos a les escoles, places i carrers d’ ESPLUGUES DE LLOBREGAT no seran els ídols de la Lliga, la Premier League o el Mundial… sinó tots i cadascun dels integrants del CFA ESPLUGUENC.

Tenir un àlbum de cromos personalitzat era un luxe que fins fa molt poc només els clubs de Primera Divisió podien permetre’s.

Amb aquest objectiu, durant alguns mesos el CFA ESPLUGUENC i l’empresa CROMOGAL han treballat colze amb colze per donar forma a la col·lecció de cromos de la temporada 2017-2018.

Aquesta col·lecció està formada per cromos a tot color de tots els membres del nostre Club gaudint de la seva gran passió.

Aquest projecte s’ha pogut fer realitat gràcies a Cromogal Publicaciones Deportivas, empresa dedicada a l’elaboració d’àlbums personalitzats per a clubs, entitats esportives o associacions de tota Espanya i Europa.

Si amb el treball del Club ja aconseguim valors tan rellevants com la pràctica esportiva, el treball en equip, l’esforç, la constància… amb aquesta publicació i a través de l’intercanvi de cromos s’enfortiran els vincles entre el Club i els seus integrants, seguidors, socis i simpatitzants.

Els sobres de la col·lecció oficial podran ser adquirits al preu d’1 euro per sobre a les instal·lacions esportives del CFA ESPLUGUENC així com en els establiments col·laboradors: LA PIRULETA y BAR DE LES INSTALLACIONS DEL SALT DEL PI.

Aprofita l’oferta de llançament de 28 sobres sense cap cromo repetit, aproximadament mitja col·lecció.

La