Notícies
Home > Noticies > Cróniques > El Juvenil A es retroba amb la victoria
El Juvenil A es retroba amb la victoria

El Juvenil A es retroba amb la victoria

Espluguenc_66_PIXELES_FCF  4 – 2 cinc copes Escut Nou

L’equip Juvenil A guanya a la  Barcelonista Cinc Copes i agafa el bon camí després de dues jornades de derrotes, amb el Santa Eulàlia i amb l’Hospitalet Centre Esports, equip amb el qual manté la pugna del lideratge i que actualment està a un punt per darrere de l’Espluguenc.

L’equip d’Esplugues, entrenat per Marcel Armengol i Eduardo Alliaume, encapçala la classificació amb 40 punts i té aquesta propera jornada un partit amb la Unificació Bellvitge, equip amb el qual, tot i ser cua del grup, s’haurà de mantenir la concentració per tal de no perdre els valuosos punts.

El Juvenil A, tot i alguna derrota inesperada, porta una bona trajectòria, suficient per mantenir l’esperança i il·lusió en el futur.

Som Blaus! Som l’Esplguenc!

Els Jugadors del Juvenil A:

JIMENEZ, MANUEL; ALCALÁ, CHRISTIAN; POLISHCHUK, VOLODYMYR; COLLAZOS, ROBERTO CARLOS; ROJAS, ORLANDO; GALISTEO, RAUL; REDONDO, CARLOS; BLANCO, JOSE; PASTOR, CARLOS; GAMISEL, POL; BERNADET, GUILLEM; CORCUERA, JAVIER; COLL, RAIMON; PAEZ, HECTOR; CAMARERO,DAVID; SANJURJO, ERIC; REYNOLDS, JACK MATTHEW.

DSC_0421 DSC_0425 DSC_0435colaboren amb

La