Notícies
Home > Noticies > Notícies > EL PRIMER EQUIP INICIA LA PRETEMPORADA
EL PRIMER EQUIP INICIA LA PRETEMPORADA

EL PRIMER EQUIP INICIA LA PRETEMPORADA

El primer equip de l’Espluguenc ha iniciat el seu període de preparació de cara a afrontar la temporada 2014-2015. L’equip ha començat amb ganes aquests entrenaments, amb la il·lusió d’iniciar una temporada en què el club no ha posat cap límit a les seves aspiracions competitives i tampoc cap pressió per tal d’anar fent un bon camí que, de segur, s’intentarà ens porti a les posicions capdavanteres del grup. El primer objectiu serà aconseguir els punts necessaris per mantenir-se a la categoria per, a partir d’aquesta fita, arribar amb possibilitats de competir fins al final. Amb tota seguretat ens espera una temporada plena d’emocions.

En això està bolcat l’equip tècnic encapçalat per Josep Maria Farré i que aquesta temporada comptarà amb l’ajut del nouvingut preparador físic Edu Caro, de Susanna com a fisioterapeuta i de Jerónimo com a delegat. Tomás seguirà assistint tècnicament l’equip i Bel i Àngel seguiran amb les seves tasques de subministrament.

L’equip ha incorporat nous jugadors que, en tota probabilitat, revitalitzaran el grup, doncs molts d’ells són joves. D’aquesta forma s’ha aconseguit un equilibri entre jugadors joves i més veterans amb prou experiència, alhora que el fonament del grup està amb els jugadors de casa, molts d’ells sortits del futbol base del club.

A falta de possibles moviments d’última hora la plantilla de jugadors queda així:

HUERTASVAZQUEZALBERTOMARMOLMANU, ARMAND, CRISTIAN DELGADO (San Ildefonso), JOSE ANTONIO JIMENEZ (Amateur B), DAVID LOPEZ, BRAVO, AITORJONATHAN MORATIELJOSE LUIS MORATIELCRISTIAN MORALES, MARC RAPOSOADRIAN VALDIVIA (San Ildefonso), MARC BALAGUERO (Premià), DANIEL MATALLIN (Unificació Bellvitge)JULIAN MUÑOZ (Begues), VICTOR RAMIREZ (Unificació Bellvitge), FREDERIC LUIS (Viladecans).

tot l’equip li desitgem una bona temporada. El primer partit contra la Peña Málaga a Sant Boi, Municipal Dani Jarque, dissabte 6 de setembre a les 18:00.

Endavant Espluguenc!!!

Agraim la cessió d’imatges de Sergi Vargas i recomenen llegir la notícia a la web de GolCat:

http://www.golcat.com/noticies/1795/Volem-recuperar-la-il%C2%B7lusi%C3%B3

CALENDARI PREVIST DE PARTITS AMISTOSOS

Dissabte 23 d’agost a les 19:00 h. primer amistós al Carmelo.

Dimecres 27 d’agost a les 18:45 h. partit Vs el Cirera a Mataró.

Dissabte 30 d’agost al Salt del Pi a les 19:00 h. Vs Castellbisbal.

Diumenge 31 d’agost Vs Penya Jove Les Roquetes al Salt del Pi a les 19:00 h.

IMG-20140820-WA0004

L’equip en rotllana escoltant la xerrada prèvia a l’entrenament físic

IMG-20140820-WA0003

Algunes cares noves a l’entrenament d’ahir: Marc, Adrian Valdivia, Cristian (Fini), Jimi, Alberto, Valdivia, Diego, Julián Muñoz i el preparador físic Edu Caro.

IMG-20140820-WA0007

L’entrenador Josep Maria Farré amb el preparador físic Edu Caro.

IMG_20140819_200947

Josep Maria Farré entrevistat per Sergi Vargas de GolCat.com

 

La