Notícies
Home > Noticies > Notícies > Entrevista a Carlos Carulla, entrenador de porters. Coneixement i experiència per potenciar el nivell dels porters
Entrevista a Carlos Carulla, entrenador de porters. Coneixement i experiència per potenciar el nivell dels porters

Entrevista a Carlos Carulla, entrenador de porters. Coneixement i experiència per potenciar el nivell dels porters

Carlos Carulla, el nostre tècnic encarregat del treball específic dels porters, ha defensat la porteria d’equips punters, destacant la seva etapa del futbol base de cadet a juvenil a l’Espanyol i ja en edat amateur els clubs CE l’Hospitalet, Sabadell, Gavà, Europa, Sants i Martinenc.

Carulla dona resposta a qüestions per tal d’apuntar les bases del seu treball amb els porters de cara a la temporada vinent.

Des de la teva experiència professional tant com a porter com des de la vessant més de formació i entrenament què creus que pots aportar com a valor afegit al club?

Crec que puc aportar coneixements i experiències específiques adquirides durant tota la meva trajectòria (tant com a porter semi-professional, com a tècnic de porters) amb l’objectiu de potenciar el nivell dels porters/es del Club.

Com resumiries la teva metodologia de treball com a tècnic de porters en poques paraules?

Específica, adaptada, progressiva, dinàmica i cognitiva.

Quins creus que són els objectius formatius en aquest moment de renovació i pas endavant que el club ha fet cap a la professionalització de les diferents àrees esportives?

El principal objectiu és ajudar a les families a formar persones.
A nivell esportiu el Club fa una aposta important per tal de millorar la qualitat del seus jugadors en la seva globalitat i convertir-se en un Club referent dins del futbol base català.

Quin és per a tu el rol del porter en el futbol actual a nivell formatiu?

El porter es l’únic jugador que, a part de les regles generals, està sotmés a una reglamentació específica i alhora canviant.
Partint d’aquesta premisa, a part del treball en grup necessita fer un treball específic complementari.
Tenint en compte aquesta particularitat, dins de l’equip el seu rol ha de ser el mateix que el de qualsevol altre integrant del grup.

Quines són les teves sensacions davant el nou Projecte Esportiu que tot just s’està iniciant en aquestes darreres setmanes?

Les sensacions en aquest inici son molt bones, amb una gran predisposició per tal de treballar molt i fer bé les coses.
Com a tot projecte, el temps es el que farà una valoració exacta de com ha funcionat i de si s’han complet els objectius marcats o no.

 

La