Notícies
Home > Noticies > Cróniques > GORNAL U.D. – C.F.A. ESPLUGUENC
GORNAL U.D. – C.F.A. ESPLUGUENC

GORNAL U.D. – C.F.A. ESPLUGUENC

 00100_0000094836_udgornal  2 – 000100_0000060499_Espluguenc_66_X_66_PIXELES_FCF

El Primer Equip, dirigit a la banqueta per primer cop per Martínez Hervás, va sortir amb nous plantejaments tàctics i novetats en quant a disposició al camp dels jugadors. L’Espluguenc va fer uns bons primers 25 minuts, i va ser a partir dels gols del Gornal d’Israel Frieros al minut 30 i 32, que els d’Esplugues van perdre domini en favor del Gornal, equip que va fer un bon partit i que va ser més perillós en les seves arribades. Els gols van ser en bona part fruit d’errors, amb pèrdues de pilota que deixaven en avantatge letal al davanter, però cal pensar que la nova posició defensiva necessitarà un període d’adaptació.

Davant, l’equip segueix patint de falta d’efectivitat, i molt dels períodes de domini de joc no són reflectits amb clares jugades de perill. Destacar un xut perillós a porta d’Armand ben parat pel porter hospitalenc Ruben, i una pilota al pal de Virgilio en xut llarg de falta indirecta des del lateral esquerre de l’atac. Com la sort no acompanya a l’equip Espluguenc, quan la pilota toca l’interior del pal esquerre del porter aqueta surt rebutjada cap a fora.

Ara cal temps i treball per l’adaptació als nous plantejaments de l’equip tècnic d’Hervás, dels que estem segurs donaran els seus fruits. La parada de la competició aquesta setmana ens va a favor per preparar el pròxim partit enfront del Begues, equip immers en el mateix paquet de la classificació, i del que esperem ens doni el punt d’inflexió necessari per capgirar la situació. En això hi estem confiats.

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

ESPLUGUENC: Alberto González, Manuel Doctor, Héctor Mármol, Cristian Morales,  Julián Muñoz, Armand Bori, David López, Jonathan Moratiel, Virgilio Tercero, Marc Raposo,. Van completar l’equip: Marc Balagueró, Diego Garrido (46′), Alberto Huertas (62′), Javier Valdivia, Héctor Vázquez (62′), Aitor López (81′), José Antonio Jiménez (81′).

GORNAL: Rubben Casternado, Jº Antonio Pastor, David González, Marcos García, Fº Javier Martín, Juan Alarcón, Eduardo Quindos, Alejandro Macho, Israel Frieros, Maveryk Anaya, Alejandro Caraviotto. Van completar l’equip: Kevin Breltrán, Borja García, Marcos Huertas (89′), Oscar Díaz, Iván Heras (70′), Javier Ruiz, Álvaro Virgós (85′).  

ARBITRES: Principal, Ruben Molina. Assistents,  David Rodríguez, Pablo Ferreiro.

TARGETES: per l’Espluguenc groga a Jonathan Moratiel, Eduardo Bravo, Armand Bori, Javier Valdivia, Edgar Ortiz i Alberto Huertas. Pel Gornal  groga a Javier Santiesteban (entrenador), Juan Alacón, David Gonzalez, Alejandro Macho, Álvaro Virgós.

GOLS: Pel Gornal: Israel Frieros (30′ i 32′)

DSC_1031

Jorge Martínez Hervás. Entrenador del CFA Espluguenc.

DSC_1026

Jorge Martínez Hervás i Emilio Lozano forman el tandem tècnic responsable del CFA Espluguenc.

 logopollastres2 electroauto- version-logo-fondo-transp-espacios-pequen¦âos

La