Notícies
Home > Noticies > Notícies > Gràcies per acompanyar-nos en aquest primer any de projecte
Gràcies per acompanyar-nos en aquest primer any de projecte

Gràcies per acompanyar-nos en aquest primer any de projecte

Famílies i jugadors/es,

Us volem donar les gràcies per acompanyar-nos en aquest primer any de projecte. Les dificultats trobades a nivell esportiu han suposat un desafiament i ens han ajudat a detectar les prioritats i a planificar els passos a seguir per recuperar certs contextos competitius i millorar en l’aspecte tècnic tant en entrenaments com en partits.

En aquest darrer mes hem pogut organitzar plantilles compensades amb la intenció de que siguin de gran recorregut, i hem incorporat nous preparadors que esdevindran en una millora important. A més, destaquem la gran evolució individual de tots els nostres jugador@s, sobretot a #F7.

Ara que per la propera temporada ampliem organigrama i àrees de treball pensem que estem més a prop de donar el servei que la nostra vocació mereix, i estem orgullos@s de les petites fites que hem assolit a nivell de mètode de treball, filosofia d’ensenyament/aprenentatge i de difusió i imatge corporativa a través de xarxes socials, esdeveniments com Campus i Jornades Lúdico-Esportives i, no menys important, de formació contínua tant de tècnics com de jugador@s sabent que queda molta feina a fer, també en l’àrea de #valors i #hàbitsesportius.

D’altra banda, desitjem sort i èxits als jugador@s que no continuen al club. Esperem que l’experiència hagi estat profitosa. Així també demanem disculpes per les errades i impresicions comeses durant aquesta temporada, estant segurs de la nostra capacitat d’anàlisi i de rectificació.

Una abraçada ben forta a tots i totes, i Bon Estiu!

Nosaltres continuem amb el #CampusEstiu19

Atentament,

Àlex Ramírez
Coordinador General

La