Notícies
Home > Noticies > Cróniques > INFANTIL “A” 2 – SANTBOIA, F.C. “D” 0
INFANTIL “A” 2 – SANTBOIA, F.C. “D” 0

INFANTIL “A” 2 – SANTBOIA, F.C. “D” 0

Emocionant i intens partit el viscut aquesta tarda al Salt del Pi , on el nostre Infantil A ha aconseguit una important victòria davant un reforçat Santboià i manté intactes les seves opcions de complir l’objectiu d’ascens a la Primera Divisió .

Realitzant un gran treball durant tot el partit , l’onze local ha deixat sense arguments l’equip visitant  que pràcticament no ha inquietat al nostre porter Pepe .

El primer gol dels locals , va arribar per mediació d’Ángel , al minut 13 i després d’un servei de córner d’Oriol Ruíz . Semblava que ens esperava un partit plàcid i més després d’una jugada en què la pilota va traspassar clarament la línia de gol i que el col · legiat , incomprensiblement , no va veure tot i estar molt a prop de la jugada . El marcador no es tornaria a moure en aquesta primera meitat i amb el resultat de 1-0 es va arribar al descans .

A la represa i malgrat el domini local i el bon joc de combinació , les ocasions no acabaven de ser clares i el pas dels minuts portava la intranquil · litat a les grades . Tot i que els visitants semblaven no tenir poder de reacció , qualsevol jugada aïllada  podia igualar el resultat .

Finalment i després d’un altre córner amb els mateixos protagonistes , va arribar el segon gol al minut 69 , que portava la tranquil · litat als aficionats i l’eufòria a uns jugadors que en cada partit estan demostrant el perquè de la seva posició de privilegi en la classificació .

Felicitats als jugadors i els tècnics per la victòria i pel joc i el compromís exhibit , aquest és el camí a seguir , Força Espluguenc ! !

La