Notícies
Home > Noticies > Notícies > JORGE MARTÍNEZ HERVÁS ENCAPSALA EL NOU EQUIP TÈCNIC DEL PRIMER EQUIP
JORGE MARTÍNEZ HERVÁS ENCAPSALA EL NOU EQUIP TÈCNIC DEL PRIMER EQUIP

JORGE MARTÍNEZ HERVÁS ENCAPSALA EL NOU EQUIP TÈCNIC DEL PRIMER EQUIP

Ahir dimarts la Junta Directiva, encapçalada per la seva Direcció Esportiva, va arribar a un acord amb Jorge Martínez Hervás per què es faci càrrec de direcció tècnica del Primer Equip de l’Espluguenc.

Jorge Martínez té reconeguda experiència en el món del futbol tant com jugador, on va vestir les samarretes, entre d’atres, de l’Espanyol Juvenil, del Castelldefels y de la Gramanet competint a Segona B, que com a tècnic, on la temporada passada Jorge va estar al càrrec del Juvenil del Badalona a la Lliga Nacional. A més, Jorge, dins les seves actuals tasques futbolístiques, és preparador de futurs entrenadors.

Jorge Martínez ve acompanyat del seu equip tècnic compost per Emilio Lozano, que farà tasques de Segon entrenador, i del preparador físic Nacho Cuellas. A tots ells el club els dona la benvinguda amb el desig d’obrir una nova etapa que doni estabilitat a l’Espluguenc i moltes al·legries a l’afició.
La llei del futbol determina que l’entrada d’uns sigui la sortida d’altres. Per això volem acomiadar-nos de Josep Farré, del seu ajudant tècnic Javier Llanes i del preparador físic Edu Caro. El club els agraeix el temps i l’esforç dedicat a l’equip,  alhora que els considera part de la gran família de l’Espluguenc pel què han representat per a l’Entitat durant aquest temps. Gràcies.
Som Blaus! Som l’Espluguenc!

La