Notícies
Home > Noticies > Cróniques > JUNIOR C.F. 2 – AMATEUR “A” 1
JUNIOR C.F. 2 – AMATEUR “A” 1

JUNIOR C.F. 2 – AMATEUR “A” 1

Un cop més l’Espluguenc ha perdut els tres punts en els minuts finals del partit. Resultat injust però sense treure mèrits al Junior, equip que ha volgut jugar tocant, tot i la bona pressió de l’Espluguenc a la primera part. Moltes ocasions desaprofitades per l’Espluguenc davant de porta, i que les podien haver posat per davant en el marcador amb una renda de dos gols quan el resultat ja era de 0 a 1. El gol ha estat al minut 41 després d’aprofitar-se una jugada de xut de Marc Raposo amb pilota rebutjada sobre Félez que, finalment, arriba a Armand que l’empeny a gol . Però la sort no acompanya l’equip d’Esplugues que, tot i mermat per la sangria de baixes de les últimes setmanes i que, naturalment, afecten a l’equip, podria haver puntuat traient un bon resultat. Els punts s’escapapen als últims minuts. L’equip de Sant Cugat ha aconseguit remontar el marcador en contra, primer al minut 63 i després al 87 quan comptava amb 10 jugadors sobre el terreny de joc.

Desitjem que que els vens siguin més favorables per aquest inmediat futur i per això donem tots el ànims als nostres jugadors i equip tècnic que estàn lluitant des de fa un temps contra circumstàncies negatives.

A destacar el debut del jugador juvenil Gerard com a reforç d’atac.
Desitjar també tota la sort per Albert Carcía “Abuelo” en la seva nova etapa al Riudebitlles , i la millor i ràpida recuperació pels jugadors lesionats de llarga durada Ávila i Vázquez. A pensar en el proper partit!

    DSC_0032DSC_0029  DSC_0001

  

electroauto   COL.LABORADOR CFA ESPLUGUENC
La