Notícies
Home > Noticies > Notícies > LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL ATURA LA COMPETICIÓ AQUEST 14 I 15 DE FEBRER
LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL ATURA LA COMPETICIÓ AQUEST 14 I 15 DE FEBRER

LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL ATURA LA COMPETICIÓ AQUEST 14 I 15 DE FEBRER

La Federació Catalana de Futbol anuncia l’aturada de totes les competicions aquest proper cap de setmana dies 14 i 15 de febrer. La mesura es presa com a protesta per la regularització fiscal i legislativa promoguda pel govern espanyol i que obliga als clubs, entitats esportives sense ànim de lucre, a incloure en règim de Seguretat Social a tots aquells que rebin una remuneració per petita que aquesta sigui. Aquesta mesura comporta necessàriament una incidència en l’augment de les despeses de les entitats. Això tindrà una obligada repercussió en el preu de les quotes alhora que en la disminució dels practicants d’esports i del nombre de clubs de futbol.
El president de la FCF, Andreu Subies, ha assegurat que la mesura es presa “Contra aquesta normativa d’impossible compliment, contra aquesta persecució que continua afectant el futur i les garanties del nostre futbol”.
Aquest cap de setmana en concret la majoria de competicions organitzades per la FCF no tenien jornada, per coincidència amb el Carnestoltes, El president Andreu Subies ha indicat però que els partits afectats, tant de futbol com de futbol sala, són “més del 50% d’un cap de setmana habitual”.
Segons Subies les protestes preses tindran continuïtat al llarg de la temporada amb “aturades d’un minut abans del partit” alhora que no descarta “noves aturades abans que acabi la temporada”.

L’Espluguenc, preocupat per aquest tema de fa temps, no és contrari a una regularització però creu amb una legislació específica per aquest tipus d’entitats que no gravi tant les despeses i, de retruc, no obligui a què molts nens i nenes no puguin continuar amb la pràctica de l’esport. Per això l’Espluguenc, tot i el debat sobre la idoneïtat o no de fer vaga justament en aquesta jornada de poca competició, estarà al costat de la Federació en tots aquest tipus d’actes reivindicatius.

 

La