Notícies
Home > Noticies > Actes > L’alcaldessa rep a l’Espluguenc
L’alcaldessa rep a l’Espluguenc

L’alcaldessa rep a l’Espluguenc

Una comitiva del club formada per membres de les diferents àrees de l’entitat, esportiva, econòmica, social i logística, va ser rebuda per l’alcaldessa d’Esplugues Sra. Pilar Díaz i per la regidora d’esports Sra. Montserrat Zamora.

El motiu de la trobada amb les autoritats municipals va ser la presentació del nou uniforme commemoratiu dels 25 anys del club amb el qual els nostres equips competiran aquesta temporada. La visita al consistori va ser aprofitada per parlar amb l’alcaldessa del present i futur de l’entitat, de temes esportius i socials i dels nous projectes per a la celebració del 25 aniversari. La conversa va ser fluida i agraïm l’interès i la receptivitat rebuda.

Finalment, ens hem emplaçat per a principis de l’any vinent per fer una reunió on ja es podran concretar els actes previstos per a les festes d’aniversari.

CFA Espluguenc

L'alcaldessa Sra. Pilar Díaz i la Regidora d'esports Sra. Montserrat zamora reben les noves samarretes de mans del president de l'Espluguenc Sr. josé Moratiel.

L’alcaldessa Sra. Pilar Díaz i la Regidora d’esports Sra. Montserrat zamora reben les noves samarretes de mans del president de l’Espluguenc Sr. josé Moratiel.

 

colaboren amb

La