Notícies
Home > Noticies > Cróniques > L’Amateur “A” guanya els 3 punts enfront del Dinàmic Batlló (video-resum)
L’Amateur “A” guanya els 3 punts enfront del Dinàmic Batlló (video-resum)

L’Amateur “A” guanya els 3 punts enfront del Dinàmic Batlló (video-resum)

Escudo espluguenc oficial petit PNG  2 – 0 80015_logo_dinamic_batllo_esportiu

Primer partit de la temporada per l’Amateur A al Salt del Pi enfront del Dinàmic Batlló. L’equip, que aquesta temporada juga el dissabte a les 18.15 hores,  es va presentar amb les noves incorporacions: Chiqui, Tete, Fermo, Franco y Dani, junt als coneguts Manu, Armand, Carlos, Molina, Félez, Piqué,Paco,Vilchez, Edgar, Lanceta, Álex, Heiba y el recuperat Gabino. La plantilla queda completa, avui dia, amb Héctor Mármol, David López i l’últim fitxatge David Jiménez.

El partit amb el Dinàmic Batlló, equip que recupera la categoria després de dos anys, es va solucionar a la segona part amb gols de Vilchez i Fermo. L’enfrontament va ser un primer partit de temporada on a la primera part el Dinàmic va gaudir de bones ocasions d’atac malt resoltes i on, a la segona, l’Esplugeunc va solucionar el partit amb solvència, sobretot després del primer gol al minut 51.

El dissabte vinent l’Espluguenc es desplaça a la població veïna per jugar amb el nouvingut a la categoria Atlètic Sant Just, equip que ha guanyat aquesta jornada a domicili al Ciudad Cooperativa.

Som Blaus! Som l’Espluguenc!
Vídeo-resum al canal YouTube CFA ESPLUGUENC

 

colaboren

La