Notícies
Home > Noticies > Cróniques > L’Amateur treu un empat de la visita a Begues
L’Amateur treu un empat de la visita a Begues

L’Amateur treu un empat de la visita a Begues

 Begues CF 1-1 CFA Espluguenc 

El Primer equip va sumar un punt a domicili del Begues en un dels millors partits de la temporada.
L’equip Amateur va tenir una bona actuació davant d’un dels equips capdavanters del grup, ocupava la segona posició, en un partit en fases de domini repartides en les dues parts. L’equip de Begues va mostrar un bon joc i força perill amb algunes de les seves arribades però es va trobar amb un Espluguenc que va jugar al mateix, repartint-se de forma proporcionada les fases de control. Ambdós equips volien sumar els tres punts per cobrir les seves necessitats a la classificació i el seu joc va ser incisiu durant tot el partit, sumant-se possibilitats per part del dos equips.
L’Espluguenc aviat es va posar per davant en el marcador, al minut 11, quan Sergio López fa un fort xut ajustat al primer pal des del límit de l’àrea. El partit va continuar, com va ser la dinàmica general, amb la possessió alternada. Una falta directa excel·lentment llançada pel jugador local Adrià Moreno al minut 29 va significar l’empat a 1, resultat que va ser el definitiu.
L’enfrontament a Begues ha deixat bones sensacions a l’equip Espluguí de cara a afrontar el difícil partit de la propera jornada amb el líder indiscutible de la classificació, el Vilanova. El matx tindrà lloc al Salt del Pi diumenge 8 d’abril a les 12 hores.

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

Imatges del gol de Sergio López

La