Notícies
Home > Noticies > Notícies > L’Anna Ortega, una gimnasta campiona
L’Anna Ortega, una gimnasta campiona

L’Anna Ortega, una gimnasta campiona

A vegades la web de l’Espluguenc no parla estrictament de futbol o d’esdeveniments relacionats directament amb l’entitat. Aquesta és una d’aquelles ocasions en què fem un parèntesi per parlar d’un altre esport, la gimnàstica, i d’una esportista, l’Anna Ortega. Per què? doncs, perquè estem molts contents, la família de l’Espluguenc està molt contenta per l’Anna. La filla dels Ortega i Roure, família amb molts lligams a l’Espluguenc i amb una saga de bons jugadors de futbol, ha anat a competir a Cáceres, al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística, en representació del Club Gimnàstica Esplugues Les Moreres, entitat amb la qual l’Espluguenc té molt bona relació. L’Anna ha aconseguit la medalla d’or en salt i una excel·lent quarta posició en la classificació general de la seva categoria.

Sense cap dubta els que veiem molt sovint saltar i fer volteretes a l’Anna pel camp del Salt del Pi veiem en la petita Ortega uns dots esportius excepcionals que, juntament amb el treball i la disciplina, estan donant el seu fruit. Un cop més ens alegrem dels èxits esportius d’els qui ens envolten i dels esportistes d’Esplugues.

Moltes felicitats a l’Anna i al Club Gimnàstica Esplugues Les Moreres, que amb el grup de la categoria de nivell 2, integrat també per la Berta, l’Adriana i l’Hannah ha fet un extraordinari paper en aquest campionat d’Espanya.

CFA Espluguenc

 

Anna campiona 2

La