Notícies
Home > Noticies > Cróniques > (Video-Resum) L’EFAC Almacelles guanya a l’Espluguenc 1 a 0 el partit d’anada de la promoció a Primera Catalana
(Video-Resum) L’EFAC Almacelles guanya a l’Espluguenc 1 a 0 el partit d’anada de la promoció a Primera Catalana

(Video-Resum) L’EFAC Almacelles guanya a l’Espluguenc 1 a 0 el partit d’anada de la promoció a Primera Catalana

561939_540308046040279_220727318_n 1 – 0 00100_0000060499_Espluguenc_66_X_66_PIXELES_FCF

L’Espluguenc va encaixar un gol en la seva visita a Almacelles en el partit d’anada de la promoció per pujar a Primera Catalana. L’equip d’Esplugues, tot i tenir alguna ocasió de gol que no va solventar amb encert, va poder sortir prou bé davant les perilloses arribades de l’equip del Segrià, que es va mostrar com un equip ben plantat. L’Espluguenc va estar força bé en la seva línia defensiva i va intentar treure profit d’alguna de les seves ràpides arribades, malgrat que, finalment, no poder fer pujar el marcador.

Amb aquest resultat a l’Espluguenc se li presenta l’oportunitat de jugar-se la promoció a casa seva amb possibilitats en un partit que serà una autèntica final.

Aquest diumenge a les 17.30 hores us esperem al Salt del Pi per fer costat a l’equip Espluguenc que necessita superar aquest resultat advers.

L’equip necessita el suport i alè de tota la família de l’Espluguenc, dels socis i simpatitzants, pares i jugadors del futbol base. Esperem viure un partit emocionant, una jornada que pot ser històrica per a la nostra entitat.

Veniu al Salt del Pi!

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

VIDEO -RESUM YOUTUBE CANAL CFA ESPLUGUENC

colaboren amb

La