Notícies
Home > Noticies > Cróniques > L’equip Aleví “A” guanya el torneig de Nadal d’Alevins Ciutat d’Esplugues
L’equip Aleví “A” guanya el torneig de Nadal d’Alevins Ciutat d’Esplugues

L’equip Aleví “A” guanya el torneig de Nadal d’Alevins Ciutat d’Esplugues

L’Aleví A de l’Espluguenc s’ha endut el premi a equip guanyador del torneig organitzat per l’Espluguenc amb la col·laboració de Pollastres Laura i el patrocini de l’Ajuntament d’Esplugues.
La vuitena edició del Torneig de Nadal d’Alevins Ciutat d’Esplugues ha tingut lloc aquest dissabte 23 de desembre comptant amb la participació de dotze equips i d’onze clubs. La competició ha estat força disputada i s’ha jugat dins del gran ambient d’il·lusió i alegria propi d’aquestes dates. L’esport i el futbol han sigut, un any més, protagonistes de les dates nadalenques a l’Espluguenc.
Els clubs participants en aquesta edició, a qui volem agrair la seva presència, han estat la UE Sant Ildefons, Al CE L’Hospitalet, el CF Can Vidalet, al FC Can Buxeres, la UE Sant Joan Despí, a la UD Viladecans, la FE l’Hospitalet Atlètic, al CF Santa Eulàlia, el CE Sabadell, el CD Fontsanta-Fatjó i l’Espluguenc representat amb els seus equips Aleví A i B.
Després de la fase de grups van sortir els quatre equips finalistes: El Sant Ildefons amb l’Espluguenc A i el CaBuxeres amb el Sant Joan Despí. Finament, el tercer i quart lloc l’han jugat el Sant Ildefons amb el Sant Joan Despí, amb resultat 1-0 per els de Cornellà. La Final l’han jugar el CaBuxeres amb l’Aleví A de l’Espluguenc. Un partit força igualat el d’aquesta final i que ha acabat amb empat a 1. La tanda de penaltis ha donat la victòria final a un Espluguenc que ha fet una gran competició.
L’entrega de trofeus ha anat a càrrec de la regidora d’esports de l’Ajuntament d’Esplugues Sra. Montserrat Zamora, del president de l’entitat CFA Espluguenc, José Moratiel, del director esportiu, Vicente Díaz i del coordinador de futbol 7, Iván Méndez.
Felicitats a tots i bones festes!

1r Classificat Aleví A CFA Espluguenc
2n Clasissificat FC Can Buxeres
3r Cassificat UE Sant Ildefons
4rt Classificat UE Sant Joan Despí
Equip menys golejat FC Can Buxeres
Màxim golejador Héctor Pantaleón del CF Santa Eulàlia

 

Aleví A CFA Espluguenc

Aleví B CFA Espluguenc

CE L’Hospitalet

CE Sabadell

FC Can Buxeres

CF Can Vidalet

CF Santa Eulàlia

FE L’Hospitalet Atlètic

CD Fontsanta-Fatjó

UE Sant Joan Despí

UD Viladecans

UE Sant Ildefons

 

 

 

La