Notícies
Home > Noticies > Cróniques > L’equip Cadet “B” segueix amb una excel·lent competició. Cròniques de les jornades 7 i 8.
L’equip Cadet “B” segueix amb una excel·lent competició. Cròniques de les jornades 7 i 8.

L’equip Cadet “B” segueix amb una excel·lent competició. Cròniques de les jornades 7 i 8.

  Cadet “B” 8-0 Viladecans 

Sigue con fuerza nuestro cadete B, que se apunta una nueva y contundente victoria en casa ante el Viladecans. El equipo superó al rival en todas las facetas pero el ritmo de juego se ralentizó  hasta que Edu, aprovechando una indecisión del Vila, anotó el dos a cero (30’). A partir de ese instante los azules aumentaron la presión y los tantos empezaron a caer, para llegar al descanso con el 4-0 anotado por Ballester, tras una excelente jugada personal.

En la segunda mitad se mantuvo la tónica de los 40 minutos iniciales, y los locales se instalaron en el terreno del rival. El equipo visitante, maniatado por nuestra defensa, sólo llegó a chutar una vez entre palos pero Iker resolvió perfectamente en el uno contra uno. Las ocasiones de los azules se multiplicaban y el Espluguenc consiguió, con el Viladecans entregado, cuatro goles más para cerrar un marcador de mérito.

Nuestros chavales  mantienen un sensacional nivel, bien situados en las posiciones de cabeza y, poco a poco, se empiezan a destapar los rivales con los que se deberán jugar el título.¡¡Allí estaremos, sin duda!!

 Som Blaus! Som l’Espluguenc!

(Crónica de Raimon Guillot)

 Terlenka 0 – 6 Cadet “B  

Nou partit i nova victòria del Cadet B. Aquesta vegada la víctima ha  estat el Terlenka del Prat, un equip que poc ha pogut fer davant el bon joc dels visitants.

El matx s’ha jugat a una hora poc habitual (19:30 h) i amb llum artificial, però això no ha representat cap obstacle  pels blaus, que han anat millorant les seves prestacions a mida que avançava l’encontre.

El primer gol ha arribat ben aviat (5’) però els locals s’han defensat prou bé fins a la jugada del penal (23’) quan un jugador ha fet caure en Dani Villalba, que ja encarava sol al porter. Gol d’Alex i expulsió del central. El 0 a 2 ha deixat tocat al Terlenka, que, tot i no existir en atac, ha mantingut un bon ordre fins a ben entrada la segona part.

Evidentment, després de la represa, i potser per l’esforç acumulat, els del Prat han perdut la tensió, i l’Espluguenc, amb un Edu molt efectiu i perilloses incorporacions d’en Toni per banda, ha augmentat el compte de gols fins al 0-6 final, un resultat que podría haver estat més ampli, a la vista de les nombroses ocasions generades.

Seguim doncs en una gran línia, i esperem la propera vista del Castelldefels. Una jornada que, en cas de guanyar, ens permetrà recuperar provisionalment el liderat del grup.

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

(Crònica de Raimon Guillot)

La