Notícies
Home > Noticies > Cróniques > L’equip Inf/Cad Femení progressa en la seva trajectòria. Espluguenc 3-1 San Mauro
L’equip Inf/Cad Femení progressa en la seva trajectòria. Espluguenc 3-1 San Mauro

L’equip Inf/Cad Femení progressa en la seva trajectòria. Espluguenc 3-1 San Mauro

  CFA Espluguenc 3-1 San Mauro 

L’equip Femení Infantil-Cadet afronta una temporada més una competició complicada. El seu grup té components prou difícils, alguns molt propers i amb tradició en el futbol femení com el Levante las Planas, el Fontsanta-Fatjó o el Cornellà. A més suma la dificultat de ser una competició amb llargs desplaçaments, a comarques de Tarragona, Lleida i inclús Andorra. És per això, per totes aquestes vicissituds, per al que per nosaltres com Espluguenc és un orgull compta amb aquest equip femení temporada rere temporada, i aquesta ja és la cinquena.

L’equip junior femení va creixent en edat i en progressió futbolística, fent cada temporada millor competició. En aquest moment l’equip entrenat per l’Ángela ocupa la molt digna novena posició, amb clara progressió, i amb possibilitats d’anar guanyant llocs.

En aquesta jornada s’ha presentat el partit amb el San Mauro, del que s’esperava menys dificultats. L’enfrontament ha estat força igualat en moltes fases del partit. L’equip d’Igualada ha lluitat de valent per tal de capgirar la seva dinàmica negativa, però un Espluguenc, al qui li ha costat entrar en joc, ha començat a engendrar la seva victòria a partir del primer gol de falta directa de Paula, al minut 21. L’empat, però, no s’ha fet esperar i el San Mauro 5 minuts després ha igualat el marcador amb una bona jugada finalitzada per Sara. Ha estat a la represa del partit on una segona bona part de l’Espluguenc ha fet possible dos gols més, el d’Irene, al minut 46, en rematar una passada creuada, i el de Maika, al 72, de falta directa. El resultat final 3 a 1.

L’equip femení anirà millorant ben segur, tot esperant la incorporació de les lesionades Annelvy i Mariam, a les que volem veure jugar ben aviat.

Moltes felicitats Infantil-Cadet Femení!

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

Femení Infantil/Cadet: Irene Bonilla, Ariadna Bori, Alba Bonavida, Paula González, María Sallent, Nadia Recort, Annelvy Drouet, Cristina Amores, Maika Nchana, Mariam El-Mir.

Entrenadora: Ángela Sánchez

Segona entrenadora: Judit Ballus

Imatges Canal YouTube CFA ESPLUGUENC

 

La