Notícies
Home > Noticies > Cróniques > L’equip Prebenjamí “C” suma els tres punts en un partit marcat per el fair play
L’equip Prebenjamí “C” suma els tres punts en un partit marcat per el fair play

L’equip Prebenjamí “C” suma els tres punts en un partit marcat per el fair play

L’equip Prebenjamí C, format per molt joves jugadors que tot just comencen a donar les primeres passes en el món del futbol, ha conegut en aquesta jornada la primera victòria i la suma dels seus primers tres punts. Aquest equip en etapa primària de formació, format per nens de 6 i 7 anys, juguen i aprenen d’aquest esport guiats i dirigits per l’entrenador Andreu i el segon entrenador Darian.

 CFA Espluguenc 3-2 Molins de Rei CF 

Del partit d’aquesta jornada enfront del Molins de Rei cal remarcar els dos gols, aconseguits per Joan Christopher Velásquez i Jan Antó, avanç dels 10 primers minuts i que donaven un bon avantatge a l’equip prebenjamí d’Esplugues. Jan Pajuelo retallava la distància amb un gol pel Molins al minut 28. Llavors ha estat on el partit s’ha posat més emocionant. El Molins de Rei ha empatat al 35, mitjançant Ona, en aprofitar un bot neutral en una pilota que havia de ser per a l’Espluguenc. Naturalment, el gol era del tot vàlid segons reglament, tot i que fora del que es coneix per fair play. Aquesta jugada és del tot disculpable, estem parlant de joves jugadors que s’inicien en la competició d’aquest esport i que els hi queda molt recorregut en el seu aprenentatge. Aquesta circumstància ens ha donat un dels millors gestos que es poden veure en el món de l’esport, quan els valors positius del joc i la competició estan per damunt dels resultats. Els entrenadors del Molins han dit als seus jugadors que deixessin arribar als davanters locals per fer gol, i així ha estat. Pol Sillero ha marcat el tercer gol per l’Espluguenc. Aquest gol, finalment, és el que ha donat la victòria per al Prebenjamí de l’Espluguenc.
Sense cap dubta el gest de l’equip tècnic, d’en Joan i Sergi, del Molins, ha estat un dels grans moments d’aquesta jornada en el Salt del Pi. Aquest detall honora a l’equip visitant, més quan per al Molins de Rei avui es presentava la possibilitat de puntuar, i dóna una bona lliçó d’esportivitat a tots els joves jugadors.
Som Blaus! Som l’Espluguenc!
Prebenjamí”C”: Cristopher Joan Velásquez,Edison Valentín Naranjo, Ángel Casanova, Raúl Tomico, Ángel Benito Casanova, Samuel Ramos, Oliver San Juan, Taylor Pérez, Jacob Pedro Pérez, Alan Valcarcel, Pol Sillero, Jan Antó.
Entrenador: Andreu Lleopart
2° Entrenador: Darian Martínez

La