Notícies
Home > Noticies > Actes > L’ESPLUGUENC ACOMIADA LA TEMPORADA 2013 – 2014
L’ESPLUGUENC ACOMIADA LA TEMPORADA 2013 – 2014

L’ESPLUGUENC ACOMIADA LA TEMPORADA 2013 – 2014

Una vegada més s’ha arribat a la fi d’una llarga temporada. Han estat uns mesos de competició amb al·legries i, potser també, alguna decepció. Però, per sobre de tot, ha estat un temps on els nostres jugadors han gaudit de l’esport que més els agrada i on han fet pinya amb companys i amics per un objectiu comú i per un bé d’equip. El club mira amb orgull als seus jugadors i tècnics sabedor de les dificultats que hi ha en aconseguir grans èxits però content del treball del dia a dia i de la dedicació i compromís de cada un d’ells.

Sense dubte, amb honestedat, podem parlar d’errors, de coses que s’han pogut fer millor, el club també en pren nota, és per això que volem començar una nova temporada amb la clara intenció de millorar per anar fent un club més gran en el sentit esportiu i social. Amb aquesta bona voluntat de futur ens acomiadem de la temporada i de tots vosaltres, jugadors, tècnics, pares, socis i seguidors, la gran família de l’Espluguenc, amb el desitg de que passeu un bon estiu i de retrobar-nos al setembre.

En aquestes línies de comiat volem agrair també el suport que rep el club de les empreses col·laboradores que, en els difícils temps que corren, aporten part del seu esforç en ajudar aquesta entitat de futbol per tal de tirar endavant. Gràcies, sobretot a Pollastres Laura, a Electro-Auto Esplugues, als nouvinguts escola bressol Pàtums i Memas, al Centre Mèdic DiffF Salut i a la xarxa de restaurants Milenio de Cornellà. Moltes gràcies també als petits i propers col·laboradors que fa anys que ens acompanyen i que estan molt arrelats al petit comerç de La Plana i d’Esplugues: Impremta Jordi, El Meskvins, El Tinyol, Centre Ortopèdic Genovés, L’ Administració de Loteria Nº2, Restaurant L’Avenç, La Fondue, El Bar Franckfurt d’en Carlos i la perruqueria Los Chicos.

Disposem d’algunes fotos de la nit, tot i poder mostrar solament en aquesta ocasió una part dels nostres equips grans volem agair la presència de tots els equips a la festa de comiat.

Gràcies i bon Estiu a tothom!

EQUIPOS TORNEO PADRES

Equips de pares que van participar a la matinal de futbol (Gentilesa del fotògraf Bagu)

IMG_0432

El vicepresident del Club Antonio Morilla va fer de “speaker” durant l’homenatge als equips.

 

 

 

 

 

 

 

DSC_1041

El club va gaudir d’una nit de festa

DSC_1049

Una representació de l’equip juvenil A

DSC_1054

Alguns dels “joves” Veterans del club

DSC_1056

En Gelo s’acomiada com a jugador després d’estar des dels 14 anys a l’Espluguenc

DSC_1058

Bona part de l’equip Amateur B també va ser present

 

 

 

 

 

DSC_1080

Les Dones En Blau van donar mostres del seu bon ànim i simpatia

 

 

 

 

DSC_1065

L’Amateur A va comptar amb una bona representació de jugadors i tècnics en la cita pel comiat de la temporada

La