Notícies
Home > Noticies > Notícies > L’Espluguenc col.labora amb el Team Midas Barcelona a la carrera solidària Panda Raid
L’Espluguenc col.labora amb el Team Midas Barcelona a la carrera solidària Panda Raid

L’Espluguenc col.labora amb el Team Midas Barcelona a la carrera solidària Panda Raid

L’Espluguenc col.labora amb la carrera solidària Panda Raid 2016 aportant material esportiu que serà donat pels germans Pérez, pilots de l’equip Midas, a nens del Marroc.

Midas participa en la carrera solidària Panda Raid 2016 amb un equip compost per set cotxes amb l’objectiu de recaptar material escolar i esportiu per transportar-ho a escoles de nens marroquins, gràcies a la col·laboració de l’Associació ‘Camino al Sud’.

L’Associació Camino al Sud organitza camps de treball i viatges solidaris al Marroc, concretament a la regió de Errachidia al sud-est del país, on es pot veure la realitat del Marroc, aprenent primer i aportant, després, la seva ajuda en camps com: la construcció d’infraestructures, conservació del seu patrimoni històric, necessitats sanitàries i d’educació.

La Panda Raid té un recorregut total de 3.000 quilòmetres i aquesta aventura sobre quatre rodes es dividirà en set etapes; la primera d’elles a Espanya, i les sis restants al país nord-africà, amb una fi totalment solidària. La sortida tindrà lloc diumenge que ve 5 de març en el Passeig de Camoens, a la ciutat de Madrid. Des d’allí, els participants arribaran fins al port d’Algesires on es traslladaran al Marroc per realitzar les altres sis etapes, finalitzant a la ciutat de Marrakech.

Podeu seguir el Raid mitjançant el facebook Team Midas Barcelona

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

DSC_0296 web

Part de l’equip Team Midas Barcelona amb jugadors de l’Espluguenc

DSC_0302

Els germans Pérez, participants del Raid solidari, amb un dels cotxes Panda. Els dos pilots s’encarregaran de donar el material als nens durant el Raid.

DSC_0304

Els germans Pérez amb el president Moratiel i el vicepresident Morilla

colaboren amb

La