Notícies
Home > Noticies > Tornejos > L’ESPLUGUENC GUANYA ALS PENALS EL TROFEU DE LA FESTA MAJOR 2015
L’ESPLUGUENC GUANYA ALS PENALS EL TROFEU DE LA FESTA MAJOR 2015

L’ESPLUGUENC GUANYA ALS PENALS EL TROFEU DE LA FESTA MAJOR 2015

Amb el resultat d’empat a 1 va acabar el partit, emmarcat dins les celebracions de Festa Major d’Esplugues, entre l’Amateur A de l’Espluguenc i el Santfeliuenc. La tanda de penals va decantar la sort per l’equip d’Esplugues que s’endugué el trofeu com a guanyador.

A la primera part l’equip de Sant Feliu va gaudir de forces arribades i d’un joc ràpid i controlat, on es deixava veure el fet de ser un equip acostumat a competir en categories superiors, actualment juga a la Tercera Divisió Nacional. El Santfeliuenc, però, no va poder finalitzar amb gol cap de les seves millors ocasions. L’Espluguenc es va mostrar voluntariós i batallador i li va costar passar la gran defensa del Sant Feliuenc, però, tot i les poques ocasions de gol, va fer mostra de qualitat.

La segona part va ser més animada. D’entrada dos pals pel Sant feliuenc i l’arribada del gol olímpic d’Adrián al minut 58. L’Espluguenc va donar entrada a una colla de jugadors i es va mostrar més ofensiu i perillós guanyant en protagonisme. Així va arribar un gran gol de Kilian al 66.
Final just que es va decantar feliçment per l’Espluguenc a la tanda de penals.

La regidora d’esports de l’Ajuntament d’Esplugues, Sra. Montserrat Zamora, va ser l’encarregada de donar els premis als dos equips.

Complaents amb la disposició que el Santfeliuenc ha tingut envers l’Espluguenc i l’esportivitat mostrada en tot moment, ens cal agrair la presència de l’equip de Sant Feliu en aquest esdeveniment de les festes de la nostra ciutat, alhora els desitgem sort a la seva competició i lamentem la lesió del seu davanter Eric, del que volem una ràpida recuperació.

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

DSC_0073

Salutacions inicials de tots dos equips en un ambient d’esportivitat

DSC_0075

Formació inicial del Santfeliuenc FC. Santi, Mata, Alberto, Pere, Ortiz, Palote, Guille, Maldo, Mauset, Tena, Eric. També van jugar: Víctor, Oliver, Joserra, Faura, Imanol, Bolaños, Adri.

DSC_0076

Formació inicial CFA Espluguenc: Javi, Manu, Lanceta, Manu II, Mármol, Marcel, Pol, Edgar, Kilian, Armand, Matallín. També van jugar: Hueco, Franeque, Gabino, David López, Félez, Sergio López, Molina, Diego, Baladas, Álex.

DSC_0078

Els capitans, Palote i Mármol, amb el col.legiat

DSC_0079

El capità del Santfeliuenc, Palote, rep el trofeu de mans del president de l’Espluguenc Sr. José Moratiel

DSC_0083

David López rep les felicitacions de la regidora d’esports de l’Ajuntament d’Esplugues Sra. Montserrat Zamora.

DSC_0086

L’equip Amateur A celebra el trofeu guanyat

col.laboradors 15-16

#Esplugues

 

La