Notícies
Home > Noticies > Notícies > L’Espuguenc rebrà el Premi Campió, de Radio Marca, a l’equip més esportiu.
L’Espuguenc rebrà el Premi Campió, de Radio Marca, a l’equip més esportiu.

L’Espuguenc rebrà el Premi Campió, de Radio Marca, a l’equip més esportiu.

L’Espluguenc reconegut com a equip més esportiu en els Premis Campió de Radio Marca . Els trofeus, que atorga el programa Marcador Catalunya, fan un reconeixement del treball realitzat per tècnics, jugadors, àrbitres i entitats del futbol territorial.

Iniciatives portades a terme pel club, com el Tercer Temps, ajuden a aquest reconeixement, però un dels principals motius del premi ha estat l’article publicat a la web del club escrit per Juan Carlos Laborda titulat “Prebenjamín C, lo importante no fue el resultado“. En aquest escrit Laborda parla de la trobada amb la Laia, l’àrbitra del partit del Prebenjamí amb el Viladecans, una noia de 16 anys que s’iniciava en el món de l’arbitratge i que va demanar ajuda i comprensió davant les seves possibles errades. L’article és una crida a posicionar positivament a la gent que envolta els partits, pares, tècnics i jugadors, en el difícil treball dels àrbitres.

Queda molt per avançar, molta feina per fer, per tal de ser respectuosos amb la figura de l’àrbitre, amb la persona a qui li correspon el judici esportiu del joc en un partit. Tot i els errors, els àrbitres han de ser tractats amb respecte cap a la seva persona, s’ha de ser més comprensiu davant el seu difícil paper. Com diu Laborda, hem de pensar que l’àrbitre podria ser un fill nostre.

En aquest propòsit d’anar millorant els valors esportius està l’Espluguenc, i, per això, donem les gràcies a Radio Marca per aquest reconeixement que tant i tant valorem.

https://www.radiomarcabarcelona.com/arriba-26a-edicio-del-lliurament-dels-premis-campio/

 

La