Notícies
Home > Noticies > Cróniques > LEVANTE LAS PLANAS, F.C. “B” 1 – PREBENJAMÍ “C” 3
LEVANTE LAS PLANAS, F.C. “B” 1 – PREBENJAMÍ “C” 3

LEVANTE LAS PLANAS, F.C. “B” 1 – PREBENJAMÍ “C” 3

Un equip que creix

 Aquesta setmana l’equip ha concretat el creixement que hem anat veient les darreres setmanes amb una victòria molt merescuda al camp del Levante Las Planas. Veiem uns porters que donen seguretat a l’equip i que saben treure la pilota de l’àrea, una defensa cada vegada més sòlida i amb més picardia i un mig del camp i una davantera que es passen la pilota i saben anar cap endavant amb criteri.

Es va veure una primera part molt seriosa per part dels dos equips, amb domini altern i sense errades en defensa. Tant el Manuel com el Darío van saber resoldre les sitaucions de perill amb solvència, i vam tenir algunes jugades d’atac que no es van concretar, malgrat la velocitat i la decisió dels dos reforços del dia, l’Albert Martínez i l’Elkin Pico.

Tot just començar la segona part, el minut 24, ja es va veure que hi havia gana, i una internada per la dreta de l’Albert es va saldar amb un cacau que va foradar la xarxa rival. Dos minuts després d’obrir la llauna, el mateix Albert repetiria amb una altra jugada personal. Semblava que podíem respirar tranquils, però el minut 28 Mario Bermúdez marcava pels de Sant Joan Despí i ens feia recordar el partit contra l’EFO de fa dues jornades, quan vam empatar un partit que semblava guanyat. Aquesta vegada, però, els nostres van saber aguantar amb valentia i sang freda, sense errades.

La tranquil·litat no va arribar fins el tercer quart, quan el Jordi Gómez va recollir un mal rebuig rival a la sortida d’un còrner i i ens va fer saltar d’alegria. La segona victòria! Un partit molt especial per als nostres entrenadors i per tots, perquè veiem com els nanos evolucionen i són, cada vegada més, un equip.

Agraïm l’esforç i l’ajuda de l’Albert i de l’Elkin, i de les seves famílies. Força Espluguenc!

(Crònica de Roger Martínez)

 

La