Notícies
Home > Noticies > Cróniques > L’INFANTIL “B” INVICTE DESPRÉS DE CINC PARTITS
L’INFANTIL “B” INVICTE DESPRÉS DE CINC PARTITS

L’INFANTIL “B” INVICTE DESPRÉS DE CINC PARTITS

Espluguenc_66_PIXELES_FCF 4 – 1 

Difícil partit el que se li presentava a l’Infantil B aquesta jornada davant el Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts. L’equip penyista es va presentar a Esplugues amb una diferència d’un punt de desavantatge a la classificació i, per tant, amb molta igualtat competitiva.

El resultat final de 4 a 1 pot ser enganyós pel que es va veure sobre el terreny. A la primera part el joc va estar igualat, però l’Espluguenc va treure profit de la velocitat en la seva punta d’atac per crear perill. Per contra els de Sant Vicenç no van aprofitar les seves arribades, amb un bon Espluguenc a la defensa i porteria. Al resultat de la primera meitat va ser d’1 a 0 per l’Espluguenc amb gol de Toni.

A la represa del partit els de Sant Vicenç van sortir sent més dominadors del joc però, com la tònica de la primera, sense finalitzar amb èxit les seves ocasions i amb l’Espluguenc jugant a la contra amb velocitat. El segon dels d’Esplugues va venir de penal executat per Víctor. Minuts més tard, amb el 2 a 0, la Penya Sant Vicenç va fallar un penal, ben parat pel porter Dani Gamisel. Sense cap dubte, la parada va impedir que els visitants entressin a disputar un partit que controlaven en el joc.

El cop definitiu per decantar el partit es va produir al minut 60 amb el gol del davanter local Miquel que va aprofitar la passada, de la pilota guanyada amb velocitat, del seu company Víctor. Dos minuts més tard els de la penya van aconseguir el més que mereixedor gol que donava poc rèdit al joc que van fer.  Finalment, Víctor en carrera es planta davant de porteria per marcar el definitiu quart gol per un Espluguenc que aconseguia un excel·lent resultat davant un rival de talla.

Molt bon partit i un exitós inici de la competició per l’equip Infantil B amb quatre partits guanyant i un empatat. Felicitats!

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

DSC_0612

Bona feina de l’entrenador Dani Soldado.

DSC_0615

El defensa David.

DSC_0616

Toni Rodríguez

DSC_0621

El golejador Víctor en plena carrera.

DSC_0623

Penal sobre Víctor.

DSC_0630

La pena màxima transformada per Víctor va posar el 2 a 0 al marcador.

DSC_0636

Penal parat per Dani Gamisel.

DSC_0643

L’equip Infantil celebra la parada de Dani.

DSC_0650

Un moment a la banqueta amb Adrià Bori i l’entrenador visitant Oscar, que va ser jugador de l’Espluguenc la passada temporada.

colaboren amb

La