Notícies
Home > Noticies > Notícies > Membres de l’equip femení col·laboren en la recaptació per la investigació de la diabetis infantil
Membres de l’equip femení col·laboren en la recaptació per la investigació de la diabetis infantil

Membres de l’equip femení col·laboren en la recaptació per la investigació de la diabetis infantil

A iniciativa de Sonia, mare de dos dels nostres jugadors, membres de l’equip femení van col.laborar aquest diumenge en la recaptació de fons, mitjançant la venda d’una samarreta, per a la investigació de la diabetis infantil que porta a terme l’hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta iniciativa solidària neix de la voluntat de José Antonio Pérez. Una sobtada malaltia de la seva filla Alba, a la que van diagnosticar diabetis 1, el va portar a plantejar-se un repte: si a través del crowdfunding solidari “Mi grano de arena” aconseguia 3.000 euros per a donar-los a Sant Joan de Déu per a la investigació de la diabetis infantil, participaria com a corredor en el Matagalls-Montserrat 2016.

De part de la Sonia i en José Antonio agraïm l’ajut de la gent de l’Espluguenc que hi han col·laborar amb la seva aportació. Gràcies a vosaltres, el repte de José Antonio va per bon camí.

Les persones que vulguin col·laborar poden accedir a la web www.migranodearena.org i cercar el repte “Matagalls-Montserrat 2016. També hi ha una pàgina de facebook: caminando por la diabetes, on s’explica com va el repte i les accions que es duen a terme.

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

DSC_0489

Alguns dels membres que han col.laborat en la recaptació per la investigació de la diabetis infantil

La