Notícies
Home > Noticies > Cróniques > Molt bon partit del Prebenjamí “A” davant el líder del grup. L’Espluguenc en posicions capdavanteres
Molt bon partit del Prebenjamí “A” davant el líder del grup. L’Espluguenc en posicions capdavanteres

Molt bon partit del Prebenjamí “A” davant el líder del grup. L’Espluguenc en posicions capdavanteres

  Prebenjamí A 3-1 Cornellà  

Prometia molt el partit del Prebenjamí A davant del Cornellà de la vuitena jornada. El nostre equip, segon classificat, s’enfrontava al primer, un equip amb unes dades excel·lents, amb tots els seus partits guanyats. Efectivament, el partit no va decebre i iniciat l’enfrontament es va veure ben aviat que ambdós equips comptaven amb jugadors de qualitat. Bona possessió, bon joc… el partit era quelcom especial.

Sense cap dubta, el gir a la dinàmica d’igualtat es va produir al minut 12 quan Hugo fa el primer gol per l’Espluguenc de falta directa. Naturalment gol molt celebrat, que donava l’avantatge i que va aconseguir esperonar el joc dels d’Esplugues. Fruit de la confiança i del millor joc va ser el segon gol de Mateo al minut 22. A la recta final del partit un tercer gol de Joan va donar el cop definitiu assegurant una victòria inqüestionable, era el minut 40. A l’última jugada del partit Ethien, de penal, va aconseguir el gol pel Cornellà, un molt bon equip  que dóna més valor al triomf del nostre Prebenjamí A.

L’Espluguenc, amb 20 punts, es manté a la segona posició retallant la distància a 1 del Cornellà. Per darrere, en tercera posició, el Corbera, també collant de valent a 1 punt de diferència. No hi ha cap dubte que es presenta una emocionant competició.
Felicitats equip!!!

Som Blaus! Som l’Espluguenc!

Prebenjamí A: Hugo Soto, David Monzo, Joan Herrera, Mateo Esquivel, Marc Indiano, Cristian Moreno, Saúl Revilla, Yeray Fuentes, Gerard Corea, Sebastián Guerra.

Entrenador: Iván Lanceta

Segon entrenador: Enrique Lanceta

Delegat: Sebastián Correa

Coordinació Futbol: Iván Méndez

Canal YouTube CFA ESPLUGUENC

Imatges del partit gentilesa de Enrique Soto

 

La