Notícies
Home > Noticies > Notícies > Nova uniformitat per a la temporada vinent. Pack de roba
Nova uniformitat per a la temporada vinent. Pack de roba

Nova uniformitat per a la temporada vinent. Pack de roba

La temporada vinent l’Espluguenc farà un pas endavant, amb l’obligatòria uniformitat dels seus jugadors i cos tècnic, per tal de millorar la imatge identitària del club. D’aquesta manera l’Espluguenc es posa al nivell de les entitats esportives del seu entorn que ja fa temps van prendre aquesta mesura. El club entén que la identitat visual que representa la uniformitat dels seus esportistes aporta virtuts afegides, com les de la representació i pertinença a un grup, a un equip, i les de la representació dels valors de l’entitat.
Us informem que la gestió de la mesura de talles i pagament del PACK, que es farà a les instal·lacions del club, la porta directament l’empresa subministradora FUN SPORT DIAGONAL.

El pack, de la marca Joma, està compost per polo i bermuda de passeig, chaqueta i pantaló de xandall, dessuadora i borsa. Dues samarretes d’entrenament, el pantaló i les mitges de jugar van a càrrec del club.

El preu total del pack és de 130€. Al moment de prendre les talles cal abonar 65 €, la meitat del preu final.

L’altra meitat del preu es farà amb el lliurament del pack.
Es pot pagar amb targeta de crèdit.

Per a qualsevol dubte poden passar per l’oficina per informar-se.

Independenment del calendari que es presenta a continuació durant tota la setmana del 8 al 14 de maig i en horari de 17.00 a 21.00 h. la presa de mesures està oberta per a tots els jugadors.

 

 

La