Notícies
Home > Noticies > Cróniques > OLIMPIC CAN FATJO, C.E. “A” 2 – AMATEUR “A” 3
OLIMPIC CAN FATJO, C.E. “A” 2 – AMATEUR “A” 3

OLIMPIC CAN FATJO, C.E. “A” 2 – AMATEUR “A” 3

L’Espluguenc treu tres punts a domicili davant l’Olímpic Can Fatjó, equip que se li presentava tot a favor per entrar en la lluita per la promoció. Els d’Esplugues amb aquesta victoria aconsegueixen 41 punts que els col·loca en un còmode setè lloc.

Partit seriós el de l’Amateur A, de força, treball i concentració i que ha permès sortir d’una seqüència de tres partits amb derrota.

La primera part ha tingut uns minuts inicials de domini local, els de Rubí necessitaven una victoria per seguir la cursa de la posició per la promoció. Però la inflexió en el domini ha vingut a partir d’una sèrie consecutiva de quatre córners a favor de l’Espluguenc, dos d’ells amb rematades de molt perill. L’equip ha anat guanyant amb joc i domini i així al minut 26 Alcántara fa el primer gol amb una pilota recuperada fruit de la pressió de Félez y Raposo sobre el porter. Alcántara fa un xut col·locat des de  l’esquerra sobre una porteria orfe per la sortida del porter. Al cap de 4 minuts López troba l’espai suficient per rematar, a una àrea repleta de defensors, i deixar clavat al porter local. Era el minut 30 i el marcador presentava el 0 a 2. Aquest resultat ha esperonat a l’Espluguenc per crear força perill en diverses ocasions abans de finalitzar la primera part.

A la segona part l’Olímpic ha sortit molt més fort i amb menys contemplacions, conscient del que es jugava. Major domini dels de Rubí que han arribat a empatar amb gols de Antonio Jiménez i Ruy Gama als minuts 62 i al 76 . Els fantasmes d’experiències passades venien al cap dels aficionats d’Esplugues, més quan l’equip contrari aconseguia aquest empat comptant amb 10 jugadors com en recents ocasions. Javier Valdivia havia estat expulsat al 62.

El neguit s’ha dissipat al minut 82, quan Félez encara al porter, amb una pilota que sobrepassa la línia defensiva, aconseguint el gol de la victoria. Poc després Cristian és expulsat per doble amonestació, i a patir de valent fins al final.

Molt bon resultat del primer equip Espluguenc que ha comptat per aquest enfrontament amb Toni, Pol i Jº Antonio Jimenez “Jimi” de l’equip amateur “B”. Tots tres han fet un bon partit i mostrat que hi ha un treball molt bo en el segon equip.

L’Espluguenc dona molts ànims al seu jugador Alcántara que ha patit recentment la pèrdua d’un familiar molt proper. Els tècnics i companys li ofrereixen  la victòria.

DSC_0682 DSC_0534 DSC_0584 DSC_0578 DSC_0453 DSC_0554

 

electroauto   COL.LABORADOR CFA ESPLUGUENC

La