Notícies
Home > Noticies > Cróniques > Pª Barc. Sant Vicenç Horts – Aleví “A”
Pª Barc. Sant Vicenç Horts – Aleví “A”

Pª Barc. Sant Vicenç Horts – Aleví “A”

Gran partit del nostre aleví A i victòria indiscutible al camp de la Penya barcelonista de Sant Vicenç dels Horts. El resultat final, 2 a 14* ho diu tot, i podria haver estat encara més ampli si arriben a entrar una pilota al pal i els dos travessers, a més d’altres clares ocasions.

La Penya Barcelonista, amb alguna absència en defensa, va provar d’aturar el joc dels nostres però els nois estaven inspirats, i la combinació de la pressió amb el joc directe i la velocitat de pilota van decantar el partit des del primer moment. Albert (2’) amb un potent xut d’esquerra i Sergio (14’), després de robar una pilota a la frontal, van tancar el primer quart amb un 0 a 2.

El segon quart, amb Pau i Gerard, segueix de la mateixa manera. Sovintegen les ocasions, i així Pau finta sobre la frontal del rival i col·loca un potent xut que entra per l’escaire esquerra. Poc després condueix Gerard pel mig camp, arma la cama i clava un xut que entra pel mateix escaire. Amb el 0 a 4 al marcador, arriba un penal que transforma amb serenitat l’Alex. Poc abans del descans Gerard, en un ràpid contraatac per la banda dreta, resol de xut creuat una jugada que s’inicia amb una recuperació d’Albert, seguida per una magistral assistència de Jheramy (0 a 6).

Una petita relaxació després de la represa ens costa un primer gol (1 a 6), però uns segons després Martín respon i anota el setè gol dels nostres. La Penya Barcelonista baixa els braços i Gerard ho aprofita per a signar el seu tercer gol, de baselina a l’esquerra del porter. Un travesser de Martin i una nova ocasió de Gerard, que el pal retorna quan ja es cantava el gol, precedeixen el 1 a 9, que aconseguirà aquest cop si Martin, a passada, com no, de Jheramy.

S’inicia el darrer quart amb més ocasions de gol. L’equip té gana i la intensitat no minva. Després d’un travesser d’Albert, l’Alex marca el seu segon gol aprofitant la relliscada del porter. En Pau aconsegueix tot seguit de xut el 1 a 11 i Unai, amb una poderosa rematada de cap a la sortida d’un corner posa un espectacular 1 a 12, que un darrer gol de la Penya Barcelonista no fa empal·lidir. De fet, poc abans del xiulet final, en Pau signarà també un nou “hat-trick”-un més-a passada de Sergio, per a fer pujar el definitiu 2 a 13 al marcador.

Un partit brillant, jugat amb la intensitat necessària i que l’Alevi A ha resolt per la via ràpida, sense concessions a l’equip rival. Amb aquest joc, amb la qualitat dels nois, podem aspirar a tot. L’objectiu serà aconseguir l’eficàcia i la regularitat que han de permetre assolir els millors resultats.

 

(*) L’acta arbitral consigna, entre altres errors, un resultat final de 2 a 14, que no coincideix amb les anotacions de que disposa en Club.

 

(Crònica de Raimon Guillot)

 

 

La