Notícies
Home > Noticies > Notícies > PARTIT DE FESTA MAJOR. AMATEUR “A” 1 – CE EUROPA 2
PARTIT DE FESTA MAJOR. AMATEUR “A” 1 – CE EUROPA 2

PARTIT DE FESTA MAJOR. AMATEUR “A” 1 – CE EUROPA 2

Ahir dins els actes de la Festa Major d’Esplugues i amb col·laboració amb l’Ajuntament, vàrem fruir d’un partit de futbol entre l’Amateur A i el Club Esportiu Europa. El resultat, que considerem el de menys, va ser d’1 a 2 pels de Gràcia. L’important és veure jugar el nostre equip enfront d’un equip punter de la Tercera Divisió Nacional, tot i el caràcter amistós del partit.
L’Espluguenc va poder comptar amb tota la plantilla, a excepció de Jimi afectat de molèsties musculars i Huertas absent per motius professionals, i, tot i la diferència entre ambdós equips, els nostres jugadors van gaudir d’aquest partit especial posant esforç i voluntat en els seu joc.
Finalment, va ser una bona nit de futbol que serveix d’experiència per a uns jugadors que de mica en mica progressen en el joc d’equip.
Agraïm al CE Europa la seva disposició per aquest partit, també especial pel nostre entrenador Josep Farré que en temps passats va ser a l’Europa com a jugador de la seva primera plantilla.
El partit va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Esplugues Sra. Montse Zamora, que va fer entrega dels trofeus en nom de l’Ajuntament.

ESPLUGUENC: Balagueró, José Luís, Manuel, Eduardo, Héctor, Aitor López, Cristian Morales, Javier Valdivia, Raposo, Armand i Diego Garrido… Van completar l’equip: González, Albert Herrera, Adrian Valdivia, Julian Muñoz, Cristian Delgado, Mendes i Jonathan.

EUROPA: Cócera, Oriol Dot, Alberto, Josa, Alegre, Javi Lara, Rovira, Valderas, Poves, Vives i Camacho… Van completar l’equip: Rafa Leva, Alberto Martín, Rosillo, Pastells i Éric. 

ÀRBITRE: Óscar Romeo Gallén.

Espluguenc 2014-2015

Plantilla gairabé al complet

DSC_0171DSC_0176

DSC_0179

El President José Moratiel, acompanyat de Montse zamora, entrega el trofeu a el capità espluguenc Manu.

DSC_0181

La Regidora Sra. Montse Zamora va fer entrega del trofeu de guanyador del partit al CE Europa.

La