Notícies
Home > Noticies > Cróniques > Partit serè del Cadet B enfront del Marianao
Partit serè del Cadet B enfront del Marianao

Partit serè del Cadet B enfront del Marianao

Espluguenc oficial PNG  CFA Espluguenc  7 – 2  Marianao Poblet MARIANAO

Partit plàcid del Cadet B que, segons el previst, supera a un feble Marianao amb un clar marcador de 7 a 2.

L’encontre no ha tingut gran història. N’hi ha prou de dir que al minut 30 l’Espluguenc ja guanyava amb contundència per 4 a 0. La segona part no ha suposat cap canvi en la imatge general, tot i que una relaxació excessiva dels locals ha permès al Marianao anotar dos gols a partir de dos errors defensius.

Pau ha fet pujar el primer gol al marcador ben aviat (1-0, min.5). El domini dels blaus era ja evident i es succeïen les ocasions. Novament Pau a la conducció obre a l’esquerra per la incorporació de Dani Villalba, que de xut creuat fa el segon (2-0, min.22). Pocs minuts després, Pau treu un corner des de la banda esquerra, un jugador amaga la rematada i Ernest, rematant la jugada d’estratègia, remata amb l’esquerra per a col·locar la pilota ajustada al pal (3-0, min.26). Avui era doncs el dia de recuperar el millor Pau, molt actiu a la distribució. Un cop més, en una nova aproximació a l’àrea, pivota i obre a esquerra sobre Dani Sotelo que trepitja àrea i supera al porter amb un xut ben col·locat (4-0, min.30). El partit estava ja resolt i els locals han abaixat un tant la pressió i l’ambició del resultat. S’ha arribat al descans amb la idea de que podríem veure més gols a la represa.

La segona part començava amb bones sensacions. Una magnífica internada per banda dreta de Víctor, marca de la casa, ha culminat amb una precisa centrada que Martin ha rematat amb força sota pals. Un gran gol (5-0, min.44) que hauria d’haver obert la llauna. El Marianao, però, esperonat pel seu públic, no ha baixat els braços i no ha desaparegut del camp. Ben al contrari, es mantenia amb relatiu ordre. Els blaus s’han adormit un tant i el joc ha perdut en intensitat. Tot i així, Víctor ha tornat a trencar la defensa visitant amb una jugada personal que no ha acabat en gol per poc. El refús de la defensa l’ha recollit Martin prop del pal per a fer pujar el 6 a 0 al marcador (6-0, min.63). A partit d’aquest moment el cadet B s’ha “distret” i en dues jugades absurdes ha encaixat dos gols, interromputs per el definitiu 7 a 2 anotat de nou per Dani Villalba.

Bon Partit de l’Espluguenc a la primera part, i uns darrers 40 minuts massa relaxats per part dels locals, que de cap manera ha suposat un perill real amb vistes al resultat final.

Som Blaus!! Som l’Espluguenc!!

(Crònica de Raimon Guillot)

colaboren

La