Notícies
Home > Noticies > Cróniques > PENYA BLAUGRANA VALLIRANA “B” – INFANTIL “B”
PENYA BLAUGRANA VALLIRANA “B” – INFANTIL “B”

PENYA BLAUGRANA VALLIRANA “B” – INFANTIL “B”

00100_0000025958_logo_penya_FCF 0 – 5  00100_0000060499_Espluguenc_66_X_66_PIXELES_FCF

Victòria més plàcida de l’esperat (0-5) en la visita de l’Espluguenc al camp del Vallirana. Els locals no han pogut entrar en cap moment al partit degut al joc de control i a l’efectivitat en atac dels blaus.

La cosa s’ha posat ben aviat de cara. Nahuel aprofundeix fins a la línia de fons, supera al seu marcador i cedeix enrere, Martin controla a l’àrea petita, es regira i marca de xut suau al pal dret del porter (0-1, min.1). El gol més matiner del grup 32, segons les estadístiques de la FCF!!

El Vallirana no s’havia situat encara al camp, i no sabia reaccionar a la pressió del visitant, que jugava tothora al seu camp. Pau, perillós i omnipresent en tasques d’enllaç, ben escortat per Jheramy o Sergio, dominava amb Adri el mig camp. El propi Herrera, es fa un espai i posa una pilota avançada als peus d’en Pau que, de baselina, és a punt de batre al porter. Poc després Martin força un córner. El treu Jheramy, amaga Herrera i Pau, de rosca perfecta, la clava per l’escaire dret dels locals. És el 0-2 en els cinc primers minuts i el Vallirana, noquejat, desapareix del terreny de joc. L’Espluguenc manté la pressió, troba obertes les línies de passada i les ocasions sovintejen: Martin, Alex i Nahuel disposaran de bones oportunitats, però el tercer no arriba, i el joc poc a poc s’encalma. De fet, passats el vendaval dels vint primers minuts, s’aprecia una certa relaxació dels nostres. Potser per això Darian s’ha d’emprar a fons contra el davanter local, quan ja encarava Miguel. I poc abans del descans, amb el 0 a 2 encara, el nostre porter s’ha de llençar als peus d’un rival. El Vallirana es defensava amb més ordre i esperava alguna ocasió aïllada. Els nois se’n van al vestidor amb la idea certa de que cal resoldre el partit.

A la represa els blaus surten més entonats, i en els primers minuts Jheramy estavella un gran xut al travesser!! També Martin rep una passada del mateix Jheramy per l’eix, però el control no es prou bo i el seu xut surt desviat. Els locals no s’acosten gaire, i Marc o Darian, amb Pol i Albert als laterals, resolen amb solvència els tímids intents del Vallirana. Finalment Adri Herrera recull una pilota a la zona medul·lar, aixeca el cap i posa una magnífica passada alta a l’esquena dels defenses sobre Martin i Gerard, que entraven com coets per l’angle esquerre de l’àrea. Serà Martin qui s’avançarà, i que amb un  toc suau, superi al porter en la seva sortida (0-3, min.49).

L’equip local baixa els braços, ara si, i l’Espluguenc segueix, ja decantat el partit,  amb la simple voluntat d’ampliar el resultat. Alex, en jugada personal força un córner. La defensa local no pot allunyar la pilota i Pau, sempre atent, l’enxufa des del punt de penal. És el 0 a 4 (min.57) i el gol 31 del nostre “killer”!!!

Gerard ho intenta també en una bona jugada personal però la seva passada no arriba prou bé a Nahuel. Minuts després, i ja sobre el xiulet final, Adri Herrera repeteix la internada fins a la línia de fons, se’n va dels defenses i la deixa enrere per a que Sergio, entrant des de la segona línia, remati amb l’interior i cap dins! (0-5, min.70).

L’Espluguenc ha resolt amb solvència un partit a priori més complicat i enfronta la darrera jornada amb tot a favor per assolir el merescut sots-campionat del grup 32. Depèn de nosaltres i si superem al Viladecans al Salt del Pi, estarà fet!! Som Blaus!!! Som l’Espluguenc!!!

(Crònica de Raimon Guillot)

colaboran amb

La